AV Sparta / Wedstrijden / Uitslagen en foto's / 2015 / Testwedstrijd / Verslag

Woelige Testwedstrijd bij wisseling van seizoen

Het is zondag 29 maart 2015. Traditioneel starten we het nieuwe baanseizoen met de testwedstrijd op Westvliet.  Met vooraf ruim 110 deelnemers weer flink meer dan in 2014. Mooi om te zien dat onze vereniging veel actieve jongens en meisjes heeft die er dit seizoen  voor gaan om hun pr’s weer scherper te stellen.

Dat we te maken hebben met de wisseling van het seizoen blijkt ook wel weer dat het oude spreekwoord “Maart roert zijn staart” nog steeds klopt. De dag begon nog rustig maar naarmate de dag vorderde begonnen de buien te komen terwijl ook de wind stormachtig werd.

Maar dat alles mocht de sportieve pret niet drukken. De elementen werden getrotseerd en ook in deze omstandigheden werden de nodige pr’s verbeterd. Dat schept wel de verwachting voor de komende wedstrijden dat we nog mooie nieuwe records gaan zien. Als je je voor de wedstrijden nog niet hebt ingeschreven doe dat dan nog even snel via de Avsparta site.

Dat de omstandigheden zwaar waren bleek ook wel uit het feit dat de apparatuur er op gezette tijden mee ophield. Maar de jury gaf net als de atleten geen krimp en maakte dat de wedstrijden goed verliepen. Naast natuurlijk  alle andere vrijwilligers die zorgden voor een goed verloop van de dag.

We hebben bij deze wedstrijd voor het eerst gebruik gemaakt van een nieuwe applicatie van de atletiek unie. Daarop vind je ook alle uitslagen terug. Als je de link,  http://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/363/  volgt dan kom je daar terecht.

Het bestuur wil de wedstrijdorganisatie, de juryleden, de atleten, de barcommissie, de ouders die op de verschillende onderdelen ondersteunden, de mensen die het materiaal verzorgden en baan in orde brachten (en ook weer opruimden), de EHBO etc etc etc, bedanken  voor een  geslaagde dag.  

Gerelateerde content