AV Sparta / Wedstrijden / Uitslagen en foto's / 2013 / CPC loop / Verslag

Spartajeugd geniet van 2,5 kilometer bij CPC

Verslag

Vanochtend om 11.00 uur ging het startschot voor de 2,5 kilometer CPC jeugdloop. Aan de start twintig enthousiaste Spartanen die zo snel mogelijk door de Haagse binnenstad renden!

Om 10.00 uur werd er verzameld bij het poffertjesrestaurant bij het Malieveld. Trainers Paul, Jessica, Arnold, Michiel en Arjan riepen de atleten (8 t/m 12 jaar) bij elkaar voor de gezamenlijke warming up. Het eerste stuk van de route en het startvak werden direct bekeken en op de muziek van de Ernst en Bobby loop, kwamen de Sparta atleten goed in de stemming!

Daarna snel de laatste pitstop en kleding afgeven en op naar de startstreep. Aan de zijkant van het startvak werden snel nog even wat andere kinderen voorbij gelopen! Bij de start was het gelukkig minder dringen dan andere jaren en kon je al snel je eigen tempo lopen. De eerste Spartaan over de finish was D junior Thijs Meershoek en daarna volgden snel de andere Spartanen.

CPCjeugdloopcopy

Medaille als beloning!

Trainer Arnold wilde eigenlijk niet te hard meelopen, omdat hij ook nog de 10km ging lopen, maar hij moest toch flink aan de bak om zijn pupillen bij te houden! Met een fraaie medaille om de nek en een lekker drankje werd iedereen enthousiast ontvangen door moeder en/of vader (soms na kleine zoektocht op met modderige Malieveld). 

Met voldoening kon iedereen weer richting huis op naar de warme chocolademelk! Spartanen we hebben van jullie genoten nu op naar het zomerseizoen op de baan!