AV Sparta / Wedstrijden / Uitslagen en foto's / 2013 / CD meerkamp Naaldwijk / Verslag

Verslag van de CD meerkamp Naaldwijk

Verslag

Verslag van de CD meerkamp Naaldwijk op 17 februari 2013 in Naaldwijk

Bryan pakt zijn 2e clubrecord als C1 bij indoor Olympus 70.

Olympus 70 organiseerde de laatste junioren meerkamp in de regio van dit seizoen. De opkomst was hoog, met deelnemers uit het gehele land. Met 13 atleten was Sparta goed vertegenwoordigd; kortom, het was gezellig druk.

Olympus 70 voegde, los van de meerkamp, als voorgerecht een hordenwedstrijd toe. Sparta liet zien een echte hordenclub te worden. De uitslagen waren veelbelovend en Nanah en Grace-Ann, respectievelijk 1 en 2 bij de MjunD1, met een evenaring cq verbetering van hun PR,s . Bij de Jjun D1 werd Pim 3e en bij de JD2 werd Robin 1ste en Martijn 5e. (Heel goed voor zijn eerste horden onderdeel). Bryan werd  1ste  bij de C1 in een magistrale tijd van 8.62. Hiermee verbeterde hij het oude clubrecord van Jeroen Boumans van 21-2-2010 met maar liefs  0.25 sec. Proficiat met je tweede clubrecord.

De ontwikkeling van de eerste jaars D verloopt zeer positief en het niveau is dan ook vergelijkbaar met de 2de jaars D. Ook de jongens C1 waren heel sterk en werden betere vergelijkbare prestaties neergezet dan bij C2-tjes. Bij de meerkamp eindigde Pim in een sterk veld als vierde. Robin wist, ondanks zijn blessure en mindere prestaties, met meer dan 250 punten afstand nemen van zijn naaste concurrenten en een eerste plaats. (what-else).Thijs bezette een keurige 5de plek met een sterke 60 meter en wat ongelukkige "kogel". In Martijn’s eerste horde wedstrijd werd hij geklokt met een 5de tijd en eindigde hij op een tiende plaats overall. Top jongens!!

Bij de meisjes D1 heeft Sparta twee atleten waar we de komende jaren als toeschouwer nog veel plezier aan zullen beleven. Grace-Ann en Nanah waren het boegbeeld van inzet, training en motivatie onder toeziend oog van Denny en een plaats in de Nationale ranglijst. Jay Jay sloot zijn meerkamp af met een mooie 6de plaats en een nieuwe PR met verspringen. Bryan prolongeerde zijn niveau (aan zijn stand verplicht) door als eerste te eindigen. Met name de sprint was een spannende aangelegenheid met de snelle atleet van Phoenix, Luc Orbons.

Bij de MjunC1 eindigde Vera in haar eerste Indoor meerkamp met een totaal van 1020 punten, goed voor plaats 29. Bij de C2 jongens imponeerde Jochem met een snelle 60 meter onder de 8 seconde in 7.95 en ook de kogel stootte hij weer verder tot 11.29. Helaas moesten Brendan, Brian en Rick halverwege afhaken vanwege studie-verplichtingen en een mooie eindklassering zat er dan ook niet in. Volgende keer beter.

Gerelateerde content