AV Sparta / Wedstrijden / Uitslagen en foto's / 2012 / CD Spelen / Verslag C-spelen

Twee keer goud op C-spelen

Maayke op het podium in Apeldoorn

Bij de Nationale C-spelen (officieuze NK voor C-junioren) in Apeldoorn werden goede resultaten behaald. Na de 5 medailles van zaterdag bij de D-spelen werden er twee gouden medailles toegevoegd.

De Sparta-atleten lieten zich nadrukkelijk zien, want in de series waren de Spartanen steeds vooraan te vinden en een groot aantal plaatsten zich voor de halve finale en verbeterden hun persoonlijke records.

Zo noteerden we voor Verena een nieuw  PR op de 60 meter met 8,37 en de 5.25m van Maayke Tjin-A-Lim bij de kwalificatie verspringen is voor een eerstejaars C-meisje een superprestatie. Maayke had een druk programma met kogel (finale), ver en de 60m horden. Bij de laatste twee onderdelen wist ze een gouden medaille te behalen   Zowel in de halve fianle als de finale wist ze haar PR van 9.48 te evenaren. Tamika Bonevacia kwam tot een 5e plek in de finale en Rowan Wieser bleef met zijn 4e plaats op de 60m horden net buiten het podium. Zijn tijd in de halve finale (9.34) was in de finale genoeg geweest voor de bronzen plak.

Rest van de resultaten en volledig verslag volgt zo snel mogelijk.