AV Sparta / Wedstrijden / Uitslagen en foto's / 2011 / C-Spelen / Verslag van de C-Spelen 2011

Verslag van de C-Spelen 2011

Verslag van de C-Spelen op 27 augustus 2011 in Amsterdam.

C spelen 2011

Dit weekend was het weer zo ver , de C spelen voor de junioren C voor de meisjes kwamen Verena de Roo en Lauriene Rosmalen uit en voor de jongens Ronaldo Eustasia , Yorick Melgers en Roy Zaal

Op zaterdag moest Verena de 300 meter horden doen ze liep een tijd van 50.71 een pr op de 80 meter liep ze ook een pr 10.90 prima prestatie deze tijd was ook genoeg voor een plaats in de halve finale maar daar kwam Verena net iets tekort voor een plaatsje in de finale te bemachtigen .

Laurine heeft op zaterdag kogel gestoten een worp van 8.89 en met de discus heeft ze een worp gegooid vn 22.81 mooie prestaties .Roy moest op zaterdag de 1500 meter lopen hij zat in de eerste serie en wist deze winnend af te sluiten in een tijd van 4.38.90 goed voor een vermelding in de ranglijsten en tevens een pr .

Alle ouders en iedereen die was mee gegaan voor de aanmoedigingen bedankt . Mulay was speciaal voor Roy naar Amsterdam afgereisd om Roy voor te bereiden op de wedstrijd heel erg bedankt en ook voor de lift terug naar Den Haag .

Op Zondag Was Ronaldo aan de beurt met het verspringen zijn beste presttie van de dag was 5 .18 toch ook weer een mooie prestatie want het weer was verschrikkelijk in het weekend . wind , regen zon hagel alles te gelijk . Ronaldo is zeker een talent en daar gaan we nog wel meer van horen in de toekomst .

Yorick Melgers was met een heel Team afgereisd naar Amsterdam zijn Vader en Moeder . Ferry zijn coach voor het polstok springen en Erik zijn coach voor het discuswerpen . Yorick had 2 onderdelen op het zelfde tijdstip dus hij moest hard heen en weer rennen tussen de nummers het polstokspringen werd indoor gehouden in de nieuwe indoor hal en het discuswerpen op het terrein van AAC , Maar hij heeft zeijn hoofd koel gehouden en heel erg mooi gepresteerd 3.20 met de polstok een evenaring van zijn persoonlijk record en 40.64 met de discus wat ook een hele mooie prestatie is gefeliciteerd .

Verena moest op zondag de 600 meter lopen en had een paar goede tips gehad om niet meer te snel te vertrekken en dat hheft geholpen want ze liep een mooi pr van 1.47.74 Prima .

Roy moest op zondag ook nog de 800 meter lopen hij had zelf hele hoge verwachtingen van deze race want hij voelde zich heel erg sterk . maar door de regen en storm kan hij niet de tijd lopen die hij graag wilde maar werd toch weer eerst in zijn serie met een tijd van 2.11.59 wel een pr .

De C spelen zitten er weer op voor dit jaar . Volgende Week is het de beurt voor de D junioren die moeten zich in he Olympisch stadion van hun beste kant laten zien hhel erg veel succes . Ik heb nog wat foto s gemaakt helaas heb ik Ronaldo en Laurine niet op de foto kunnen zetten ik was te veel met Roy bezig .

Alle trainers bedankt voor alle inspanningen weer om de atleten in een goede conditie te krijgen .

Chris