AV Sparta / Wedstrijden / Uitslagen en foto's / 2011 / Regiowedstrijd Indoor Pupillenmeerkamp / Verslag van de Regiowedstrijd Indoor Pupillenmeerkamp 2011

Verslag van de Regiowedstrijd Indoor Pupillenmeerkamp 2011

Verslag van de Regiowedstrijd Indoor Pupillenmeerkamp op 29 januari 2011 in Naaldwijk.

Verslag van de Regiowedstrijd Indoor Pupillenmeerkamp 2011

Naast het atletiek geweld in Apeldoorn was op 29 januari 2011 er weer een indoor pupillenwedstrijd bij Olympus 70 te Naaldwijk. De ochtend begon al vroeg om half tien met een sprintwedstrijd voor junioren en senioren. Een koude ruimte op deze vroege ochtend was voor D1 ‘s Jay Jay en Bryan niet ideaal. Samen met D2 en een B junior deden zij de 60, 50 40 meter series. Tamika deed haar best als enige D meisje tussen de C en B junioren en bracht het er zeker niet slecht van af.

Om even voor elven startte de jongste van de Sparta. De temperatuur steeg al snel en Matthijs, Jonathan en Gabriel deden goed hun best bij de jongens C en werden respectievelijk 3,2 en 1.
Quinten was de oudste Sparta jongen die aanwezig was bij de pupillen, die - zoals we gewend zijn van hem - eenvoudig het hoogste podium bij de B jongens bezette.

In de middag zette Nanah en Grace-Ann weer hun beste beentje voor en bleven als nummer 1 en 2 de concurrentie ruim voor. Ook al ging het speerwerpen niet voor iedereen goed af. Dit mocht de pret niet drukken. Ondanks het kleine gezelschap was het weer prijs voor Sparta.

Jurjen Pronk