AV Sparta / Wedstrijden / Uitslagen en foto's / 2010 / Indoor Meerkamp D/C / Verslag van de Indoor Meerkamp D/C 2010

Verslag van de Indoor Meerkamp D/C 2010

Verslag van de Indoor Meerkamp D/C op 12 december 2010 in Naaldwijk.

Verslag van de Indoor Meerkamp D/C 2010

Olympus 70 te Naaldwijk organiseerde voor de CD junioren van de “Haagse” regio op zondag 12 november een indoorwedstrijd. Een elftal atleten van Sparta deden hun best om hun prestaties te verbeteren. Naast een meerkamp (die om de prijzen ging) werd er vooraf voor de liefhebbers eveneens 6o meter horden gelopen.

Bij de meisjes D1 miste misschien Jodie haar medespartaan Brittany want ze had een offday. Meer dan een 13e plaats zat er niet in. De meisjes D2 Tamika en Taranjot waren respectievelijk 2e en 3e waarbij Tamika haar punten pakte door de snelste 60 meter te lopen en Taranjot haar stijgende lijn van presteren bij alle onderdelen volhoudt. Maayke had last van een oude blessure en verloor te veel punten bij de sprint en werd dan ook 6e. Bij de horden die dus vooraf voor de meerkampen werd gehouden was Maayke met een 10.34 superieur t.o.v. de overige deelnemers. Sharon heeft zichzelf ook kwaadgemaakt maar helaas zat een hogere plek dan een 10e er niet in. Dit wordt met dezelfde inzet de volgende keer zeker beter.

Bij de jongens D1 waren Jay Jay en Bryan in heel goede doen en werden respectievelijk 2e en 1ste. Het is leuk te zien dat Jay Jay een hele goede groei doormaakt en op alle drie de meerkamponderdelen heel goed presteert ook al was de strijd met de Glenn en Maurik van Haag Atletiek tot het eind spannend. Als trotse ouder mag ik wel melden dat Bryan op alle onderdelen 1ste werd en ondanks zijn 5 stap bij de horden ook daar ruimschoots eerste werd.

Bij de C jongens waren Jorick en Rik 1 en 2. De jongens D2 hadden het wat zwaarder want Mitchell, Dylan en Robin werden 7,8 en 10.

Dank aan de (wederom) goede organisatie van en prettige entourage bij Olympus alsmede de nodige aanwijzingen die door de trainers van Sparta werden gegeven.

Jurjen Pronk