AV Sparta / Wedstrijden / Uitslagen en foto's / 2010 / Haagse Cross Competitie / Verslag van de Haagse Cross Competitie 2010

Verslag van de Haagse Cross Competitie 2010

Verslag van de Haagse Cross Competitie op 14 november 2010 in Naaldwijk.

Verslag van de Haagse Cross Competitie 2010

Op 14 november was de eerste HCC bij het mooie complex van Olympus te Naaldwijk. Sparta was goed vertegenwoordigd. Voor sommige hun eerste cross wedstrijd van het seizoen en nog onwennig bij welke leeftijdscategorie ze waren ingedeeld terwijl andere hun vuurdoop reeds gehad bij de beruchte Boskoop Cross. De “echte”Spartanen hadden zich daar al gepresenteerd.

Ondanks dat de weersomstandigheden relatief gezien gunstig waren - bij vorige edities waren er barre omstandigheden bij Olympus - ,was het toch afzien op het hier en daar zeer modderige parkoer.
Bij de meisjes Cmini’s en C werden Lianne en Alycee 2e en 3e . Bij de jongens C liep Jonathan de hele wedstrijd voor maar moest op het laatst toch deze plaats afstaan aan Max Moesker. Plaats 5 en 6 werden ook door Spartanen Sjoerd en Matthijs bezet. Een mooie prestatie werd door Nora neergezet die 3e werd. Dewi volgende op een enkele seconden later op de 4e plek. Dilianne eindigde als 7e. Max en Tarik verdedigde de eer van de jongens B op de plekken 3 en 12. De meisjes A1 waren sterk vertegenwoordigd en bezetten de plekken 1 Nana, 4 Grace-Ann 5 Erica 7 Maaike. De A1 jongens hadden het zwaarder met een sterk veld. Stein op 14, Rutger op 18 en Lars op de 23 plek. Kim werd 14e bij de meisjes A2. Robin JA2 eindigde als 3e en Martijn 13e. De meisjes D1 (Noel 3e, Celine 4e, Jodie 9e en Brittany10e) hadden het zwaar met hun 2 kilometer cross. Mooi was de strijd tussen Maaike 1ste(D2)en een meisje van AV ‘40. Maud 4e, Sharon en Taranjot van Sparta werden 7e en 8ste. Het laatste ooggetuigenverslag is van de jongens junioren D. Bryan werd net voor James 2e. Jasper, Kjell en Thijs eindigde respectievelijk op 7,8 en 12 plaats.

Jurjen Pronk