AV Sparta / Wedstrijden / Uitslagen en foto's / 2010 / Hellas Herfst Indoor / Verslag van de Hellas Herfst Indoor 2010

Verslag van de Hellas Herfst Indoor 2010

Verslag van de Hellas Herfst Indoor op 13 november 2010 in Utrecht.

Verslag van de Hellas Herfst Indoor 2010

Op 13 november was een “zware” delegatie van Sparta afgereisd naar Utrecht. In de ochtend was het pupillen programma. Bij de jongens C verdedigde Jonathan de eer van Sparta. Een mooie sprint mocht echter niet de basis zijn voor een hele goede klassering. Het foamspeer gooien was toch wel lastig. De muur was een vervelend obstakel. Bij de jongens B was Quinten Chamblis wederom te sterk voor de concurrentie en eindigde als eerste in de meerkamp en kon zijn medaille ophalen.
Bij de meisjes A1 traden Nanah en Grace-Ann aan. Beiden liepen een goede sprint en Nanah kon door goed te presteren bij kogel en hoogspringen de eerste plaats behalen. Grace-Ann liet punten vallen bij hoogspringen. Bij het inspringen was 1.10 geen probleem, maar tijdens de wedstrijd een brug te ver.
Robin had zijn meerder gevonden in een jongen van Avantri.. Hij werd 2e en dat is een tijd geleden! Romy had een zware ochtend en sprong goed hoog met 1,15 maar liet veel punten liggen bij kogel en sprint en werd uiteindelijk 15e.

In de middag traden de junioren aan. Bryan werd 3e bij 60m horden en 1e in de final 60 m sprint. Hoog was een niet zo best onderdeel, want als resultaat werd 0 cm genoteerd. Bij kogel kwam hij niet bij de 1ste 8. Rick deed als D2 mee met sprint, horde en hoogspringen. Bij de meisjes D1 traden Brittany, Jody, Selina en Anouska aan bij de diverse onderdelen. Helaas zaten medailles er niet in.
Maaike en Taranjot waren als D2 meisjes aan het werk. Maaike werd 1ste bij 60m horden en 3e bij kogel en hoogspringen. Tananjot werd 6e bij de horden en 4e bij kogelstoten.
Roy vertegenwoordigde Sparta bij de C jongens en werd 6e bij zowel verspringen als sprint. Celine, Laurine en Verena werden enigszins geplaagd door het programma dat uitliep. Celine werd 1ste in de series bij de sprint, maar kwam helaas in de finale een beetje te kort en werd 2e. Verena werd van de 31 deelnemers in de finale 5e. Sjoera werd (uiteraard) 1ste op haar onderdeel horden en 4e bij de sprint junioren meisjes B. Al met al heeft Sparta zich goed laten zien.

Jurjen Pronk