AV Sparta / Wedstrijden / Uitslagen en foto's / 2010 / Instuif Naaldwijk / Verslag van de Instuif Naaldwijk 2010

Verslag van de Instuif Naaldwijk 2010

Verslag van de Instuif Naaldwijk op 24 juni 2010 in Naaldwijk.

Verslag van de Instuif Naaldwijk 2010

Donderdagavond 24 juni stond er weer een instuif op het programma in het Westland. De fraaie baan van Olympus 70 kon helaas niet rekenen op veel deelname tijdens deze WK voetbal avond waarin het Nederlands elftal tegen Kameroen speelde.

Toch kwamen er 4 Spartanen naar Sportpark de Hoge Bomen om de strijd aan te gaan op het tartan. En ook in gesprek te komen met het tartan, want in september staat de promotiewedstrijd voor de herenploeg hier geprogrammeerd!

Wim, Ben, Lianne en Roy op de sprints

De ET ploeg van Fortuna uit Vlaardingen was wat laat present waardoor de 100 meter serie geduld moest hebben bij de start. Deelname was wel erg mager met slechts 2 atleten in de race. Wim liep naar een tijd van 13.72 seconden en was hier niet erg blij mee. Kijk hieronder hoe de race verliep (met helaas wat passanten door het beeld...)

Ben van der Kleij liep vanuit baan 2 een solide race op de 200 meter. Dit bracht hem wederom onder de 22 seconden (21.94 met -0.2m/s wind) en dus kon de duim omhoog na afloop. Zijn race hebben we ook op film, zie hieronder:

Lianne van der Lugt, bij Sparta altijd in het geel zwart lopend maar nu weer in het rood/grijs?, won bij de dames in 26.52 (+0.5m/s).

Op de 400 meter zagen we een fraaie race van C junior Roy Zaal die 9 seconden van zijn pr afliep met een tijd van 59.91 sec. Terwijl de meeste aanwezigen in de kantine al voetbal aan het kijken waren, was Wim ook tevreden met zijn 62.30 seconden. En liet weten binnenkort mee te doen aan de WK Masters in....waar is het ook al weer.....Hongarije!

In de 3e serie van de 1500 meters liep B junior Kilian Weltens naar een tijd van 5.30.43 en werd daarmee zesde in zijn serie.

Coming up...

Het zou zomaar kunnen dat je de razende webreporter en zijn filmcamera tegenkomt op onderstaande wedstrijden. Wees dus gewaarschuwd:-)!

  • woensdag 30 juni - instuif Leiden
  • zaterdag 3 juli - Memorial Leon Buyle in Oordegem (Place2Be)
  • vrijdag 9 juli - instuif Utrecht
  • zondag 11 juli - Open Eindhovense