AV Sparta / Wedstrijden / Uitslagen en foto's / 2009 / Laan van Meerdervoort loop / Alweeeeeer taart in de groep van Mulay

Alweeeeeer taart in de groep van Mulay

Verslag van de Laan van Meerdervoort loop op 1 november 2009 in Den Haag.

Alweeeeeer taart in de groep van Mulay

Een paar druppels regen en niet meer alleen maar die lange straat uit. Wat wil je nog meer? Het veranderde parcours was een verbetering. Niet meer die eentonige rechte straat af zoals in de eerste editie, maar lekker de eerste km al de heuvel op en daarna lekker wat lusjes in het parcours. Het was nog even de vraag wat het voorspelde weer op dit parcours zou betekenen, maar dat viel uiteindelijk alleszins mee. De zuidenwind - die net op tijd, tijdens de warming up kwam opzetten - had slechts op kleine stukken van de route echt invloed. Al had de later opkomende flinke regenbui wel de prijsuitreiking wat chaotisch doen verlopen. Een onverdiende anti-climax, want de organisatie was ondanks wat kleine puntjes, aardig op orde.

De resultaten mochten er weer zijn (dankzij de nieuwe shirts van de sponsor?). De gastloper van de groep, Abraham (Zewdie, geen Spartaan) had met zijn 1e prijs in de klasse 45+ wel de grootste pluim verdiend! Ibrihim (El Sidig) had op een nog snellere tijd ingezet en liep op een schema van 30.00 minuten, maar moest na de 2 km toch wat gas terugnemen.... Desiree was met haar tweede plaats bij V40 de enige top drie klassering voor Sparta. En de troetelprijs wordt dit weekeinde gedeeld door Rob en Remco voor het precies plannen van een griepje tijdens de Laan van Meerdervoortloop - beterschap mannen!

Het verslagje blijft aan de korte kant, want de schrijver moet de keuken in om taart te bakken voor de groep. Net als Jeroen namelijk een PR gelopen. Weeeeer taart dus :-)

Maarten