AV Sparta / Wedstrijden / Uitslagen en foto's / 2009 / Open Zuid-Hollandse Kampioenschappen / Kort verslag + video's van de Open Zuid-Hollandse Kampioenschappen 2009

Kort verslag + video's van de Open Zuid-Hollandse Kampioenschappen 2009

Verslag + video's van de Open Zuid-Hollandse Kampioenschappen op 30 mei 2009 in Barendrecht.

Verslag van de Open Zuid-Hollandse Kampioenschappen 2009

Op zaterdag 30 mei vonden in Barendrecht de Open Zuid-Hollandse Kampioenschappen plaats voor C en D junioren. Van Sparta was er ook een groep vertegenwoordigd en werden er diverse medailles in de wacht gesleept.

Twee maal goud en twee maal brons voor Shereen!

Shereen Heeswijk sleepte de meeste medailles in de wacht. Bij het kogelstoten en speerwerpen won ze het goud en bij het hoog- en verspringen behaalde ze een bronzen medaille.
Bij het verspringen verbeterde ze in haar zesde poging haar persoonlijk record. Ze sprong voor het eerst over de 5 meter heen!

Celine van der Kruk wint zilver op de 60 meter!

Na de series en halve finales stond aan het eind van de middag de finale van de 60 meter op het chrono. Celine van der Kruk vertrok vanuit baan 4 erg sterk en lag tot 45 meter voor de finish aan de leiding. Toen kwam de atlete in de baan naast haar opzetten en wist net te winnen. Toch een mooie 2e plaats voor Celine in een nieuwe persoonlijk record!

De complete uitslagen komen binnenkort op de website!

AvdV