AV Sparta / Wedstrijden / Uitslagen en foto's / 2008 / Light in the night kidsrun / Verslag van de Light in the night kidsrun 2008

Verslag van de Light in the night kidsrun 2008

Verslag van de Light in the night kidsrun op 12 december 2008 in Den Haag.

Verslag van de Light in the night kidsrun 2008

Op ons prachtige nieuwe atletiekcomplex op Sportpark Westvliet in Voorburg vond op vrijdagavond 12 december de start en finish plaats van de Light in de Night Kids Run. Aan de tweede editie van deze loop deden 260 kinderen van de Leidschendamse-Voorburgse scholen mee.

De kinderen werden weggeschoten door openwaterzwemmer Richard Broer en wethouder Gregor Rensen die zich de afgelopen jaren hard heeft gemaakt voor de prachtige accommodatie aan de Groene Zoom.

De wethouder huldigde Koen Bijen als winnaar bij de jongens, Friso Raad werd tweede en Derk Meijer derde. Bij de meisjes won Sanne Wieffering, Jessica van der Steen werd tweede. Een gedeelde derde plaats was er voor Malu Postel en Simone Langerhorst. Natuurlijk was er voor elke deelnemer die het sfeervol met fakkels verlichte parcours heeft afgelegd een medaille.

Na afloop konden de ouders en kinderen nog genieten van warme chocolademelk of gl├╝hwein voor de liefhebber. Voor veel kinderen - de opkomst was nog groter dan vorig jaar - was het een geslaagde kennismaking met de atletiekbaan.