AV Sparta / Wedstrijden / Uitslagen en foto's / 2007 / CPC training Dr. Willem Dreesschool / Verslag van de laatste training van de Dr. Willem Dreesschool bij Sparta

Verslag van de laatste training van de Dr. Willem Dreesschool bij Sparta

Verslag van De laatste training van de Dr. Willem Dreesschool bij Sparta op 15 maart 2007 in Den Haag.

De laatste training van de Dr. Willem Dreesschool bij Sparta

Vorige week donderdag hadden 50 leerlingen van de Dr. Willem Dreesschool uit Laakkwartier een afsluitende training bij Sparta op de baan. Ruim tien leerkrachten trainden mee en de sfeer was goed. Het was prachtig weer en de vaste trainer van de groep, Arnout Voogt, had speciaal voor deze training hulp gevraagd aan John van Zwol. Hij had geen enkele moeite om de groep een uur lang leuk en actief bezig te houden. De kinderen waren uitgelaten en dol enthousiast. Wekenlang hadden de kinderen elke vrijdag getraind en dat was op de dag van de CPC te merken. Ze hadden allemaal een T-shirt aan met Sparta logo en de naam van de school achterop. De Hardloopwinkel had een deel van de sponsoring op zich genomen. Ze liepen fantastisch en het was leuk om zoveel geel-zwart te zien in de startvakken.

Namens alle kinderen en het personeel van de Dr. Willem Drees een groot applaus voor de leuke trainingen van Arnout en de afsluiter van John van Zwol.
Volgend jaar zullen wellicht meer basisscholen zich aansluiten bij het “Colors of Athletics” project. Jeroen Buising is alvast komen kijken, hij kan volgend jaar ook met een groep van zijn school aan de slag.