AV Sparta / Wedstrijden / Uitslagen en foto's / 2006 / Onderscheiding voor Bram Zonderop / Bram Zonderop ontvangt koninklijke onderscheiding

Bram Zonderop ontvangt koninklijke onderscheiding

Onderscheiding voor Bram Zonderop op 28 april 2006 in Voorburg.

Bram Zonderop ontvangt koninklijke onderscheiding

Bram met das en lintje

Bram met das en lintje

Op vrijdag 28 april werd aan onze Bram temidden van 14 andere inwoners van Leidschendam/Voorburg door de burgemeester de koninklijke onderscheiding uitgereikt.

Het heeft Hare Majesteit behaagd om die onderscheiding aan Bram te geven. Lid in de orde van Oranje Nassau als we het goed gehoord hebben. Hij onvangt zijn “lintje” natuurlijk voor al zijn inspannngen voor Sparta, maar daarnaast ook voor zijn enorme inzet voor Molen de Vlieger.

De burgemeester ziet Bram regelmatig persoonlijk voorbij hollen met weer een aantal jeugdige of minder jeugdige lopers in zijn gevolg. Al vanaf 1971 inmiddels. Nadat Sparta Bram al eerder tot erelid heeft benoemd, was ook onze Koningin nu voldoende onder de indruk om Bram zijn onderscheiding toe te kennen.

Van Spartazijde waren Leo Kokshoorn, Fons Kemper en Ton de Kleijn getuige van het opspelden van de versierselen. Een unieke foto aangeleverd door Ronald Ballast staat hiernaast. Bram in pak, 's morgens opgehaald door Leo en Fons om een contract voor de nieuwe baan te tekenen bij de notaris in de Herenstraat.

Maar in plaats van rechtsaf richting notaris gingen de mannen linksaf richting burgemeester.