AV Sparta / Wedstrijden / Uitslagen en foto's / 2003 / Pupillenwedstrijd / Sparta-pupillen fris terug van een lange, hete zomer

Sparta-pupillen fris terug van een lange, hete zomer

Verslag van de Pupillenwedstrijd op 16 augustus 2003 in Naaldwijk.

Sparta-pupillen fris terug van een lange, hete zomer

Afgelopen zaterdag, 16 augustus verscheen een fors aantal Sparta-pupillen aan de start bij de pupillen-meerkamp van Olympus '70 in Naaldwijk. De hitte van de afgelopen tijd en het ongetwijfeld late naar bed gaan heeft onze jonge atleten geen kwaad gedaan. Natuurlijk waren er enkelen die moeite hadden het tempo bij te benen, maar zelfs zij scherpten her en der hun PR’s aan.

Onze jonge Spartanen deden het opvallend goed op de langste afstanden (600 en 1000 meter). Luc knokte zich naar een fraaie derde plaats; Vera snelde weg en versloeg na een spannende strijd in de eindsprint clubgenote Sjoera; Melanie, Kim en Nicole raasden naar de 2e, 3e en 4e plek; Elise viel met een 4e plek helaas nèt buiten de prijzen; Hugo leefde zich uit en versloeg een aantal prima concurrenten; en tot slot haalden Diede en Jane met plek 1 en 3 ook nog overtuigend het erepodium. Niets mis mee!

De meerkamp-resultaten mochten er ook zijn. Plek 1 en 4 voor resp. Vera en Sjoera, een 3e plaats voor Melanie, en een volledig Sparta-podium bij de tweedejaars A-meiden (prima werk van Jane, Charmaine en Diede). En natuurlijk hebben de Sparta-atleetjes die buiten de prijzen vielen ook hun beste beentje voorgezet.

Met het halen van zoveel prijzen krijg ik stramme vingers aan het toetsenbord dus ... blijf winnen maar liefst met mate.

Aat Treebusch