AV Sparta / Wedstrijden / Uitslagen en foto's / 2003 / Oudersportdag en PR wedstrijden / Sparta-ouders zetten beste beentje voor...

Sparta-ouders zetten beste beentje voor...

Verslag van de Oudersportdag en PR wedstrijden op 28 juni 2003 in Den Haag.

Sparta-ouders zetten beste beentje voor...

Op zaterdag 28 juni was het weer goed toeven aan de atletiekbaan in het Zuiderpark. De pupillen-ouders bonden de jaarlijkse strijd aan tijdens de ouderdag, de pupillen hadden hun PR-wedstrijd. Dit alles gevolgd door een zonovergoten barbecue.

Bij de ‘oude mannen’ bleek opnieuw James Lauw het meest allround. Hij liet de andere ouders de spreekwoordelijke hielen zien en dat terwijl hij de (voor de meeste onder ons broodnodige) trainingen achteloos aan zich voorbij liet gaan. De blessuregevoeligheid sprong vooral in het oog bij de mannen die net iets minder op leeftijd zijn (sorry Albert en natuurlijk sterkte). Danny -vooral snel rennend en ver springend- krijgt namens alle ouders hierbij een spoedkursus speersmijten en kogelgrabbelen aangeboden. En de dames - zij bleken opnieuw goed tegen elkaar opgewassen. Elk jaar een andere winnaar, als ik het me goed herinner.
De krachtmens onder de ouders (helaas geen 12 meter bij het kogelstoten) verschanste zich na de strijd snel achter de barbecue om een ieder van een goed bereid maal te voorzien. Prima werk!

Dank aan de clubmensen voor de vaak onzichtbare maar onmiskenbare inzet. En voor de wegblijvers: de kinderen hebben het tijdens deze dag echt prima naar de zin enne ... gezelligheid kent geen tijd. Dus zorg dat je er volgend jaar WEL bij bent.

Aat Treebusch