AV Sparta / Wedstrijden / Uitslagen en foto's / 2014 / 1e DC Competitie / Verslag

Verslag van de 1e DC Competitie

Spartanen kunnen tegen een stootje.....

 

Competitie  weekend 10/11 mei 2014 !

 

Afgelopen weekend werden de CD en de B competitie gehouden.

Bij Haag atletiek werd de aftrap van de eerste wedstrijd gegeven.  Helaas begon de wedstrijd met regen en eindigde voor de meesten ook met regen. Alleen bij de laatste serie van de C jongens brak een flets zonnetje door.

We mogen trots zijn op alle atleten die ondanks de barre weersomstandigheden gedreven waren om goede prestaties te leveren.

Bij de D meisjes eindigde het estafette viertal Jaja, Blom, Claudia en Femke op een mooie tweede plek. Hiermee werd de toon gezet voor een super dag qua prestaties. Alle atleten mogen trots zijn op zichzelf. Hoogte punten waren voor de nieuwkomers de 1000 meter die in de serie door Femke, Jaja en Leah als 1,2 en 3 werd gewonnen. De meeste atleten wisten boven zichzelf uit te stijgen en mooie pr's neer te zetten. De meiden werden met hun team met overmacht 1ste in hun poule. Klasse! Landelijk is een top tien positie binnen bereik.

D jongens. Onder aanvoering van Maurice en Vincent hadden zij een jonge (D1) groep opgesteld, die het zwaar hadden met het sportieve geweld van de thuisploeg.

C meisjes. Jodie, Sanne, Selina, Gwen en Wiki vormde als vijftal de C meiden groep! Met mooi resultaat voor Sanne bij sprint, maar helaas een blessure bij de 1000 meter voor Wiki kende de groep hoogte en diepte punten. Door de blessure was een hoge notering niet meer mogelijk. De inzet was echter er niet minder om.

C jongens. Op voorhand was wel duidelijk dat een zere sterke groep is opgesteld. Ondanks de slagregens en harde wind konden er zeer goede resultaten op alle onder delen neergezet worden. Een eerste plek was dan ook geen verrassing en landelijk zullen ze zeker zeer hoog scoren. Hoogte punten waren toch wel de 800 meter waarbij nieuweling Tijmen en oudgediende Jay Jay derde en vierde in een mooie tijd neerzette. Zij pakten hierbij dus veel punten. Bij kogel was het in de “waterbak” een strijd tussen Bryan en de sterke man van AV'40, die vandaag in het voordeel van Sparta werd beslecht.

Dank aan alle trainers die namens AV Sparta aanwezig waren en ouders / juryleden die de moed er in hielden, ondanks de wind, kou en regen.