AV Sparta / Wedstrijden / Sparta evenementen / Trainingsweekend loopgroepen

Trainingsweekend loopgroepen

Van vrijdag middag 6 oktober tot en met maandagmorgen 9 oktober gaan we weer op trainingsweekend. Wij gaan voor het eerst twee jaar achter elkaar naar dezelfde accommodatie. Degene die vorig jaar zijn mee geweest weten al van de prachtige ligging van de accommodatie, midden op de Veluwe niet ver van Otterlo.

 

Hallo sportvrienden.

Wij (Agnes, Trudy en Miranda) organiseren dit jaar het trainingsweekend.

Wij hebben een mooie accommodatie gehuurd bij Otterlo Gelderland. De accommodatie Boerderij de Mossel ligt vier kilometer van Otterlo af midden in de bossen. Je kan er alleen komen met de auto als je huurder bent, dat zegt iets over de ligging, heerlijk rustig en natuurlijk een fantastische trainingsomgeving. In Otterlo gaan we uit eten en kunnen we boodschappen doen.

Datum van dit jaar is vrijdag 6 oktober tot en met maandagochtend 9 oktober.
Website  www.boerderij-mossel.nl
Adres: Mosselweg 2, 6731 SK Otterlo

Er kunnen 28 mensen mee en het is een aanrader om heel snel in te schrijven want vol is vol. De kosten zijn weer 120 euro ongeveer. Er kunnen 28 mensen mee dit jaar, en we rekenen 120 euro p.p. Dat is met eten en alles er op en er aan, behalve bedlinnen dat kost 7,50 per p.p.

Degene die hebben ingeschreven ontvangen bericht met alle overige informatie. Wij hopen op enthousiaste mensen die bereidt zijn om er met elkaar een leuk weekend van te maken.

Voor vragen kan je altijd terecht bij ons, de organisatie

Groeten

Agnes, Trudy en Miranda