AV Sparta / Wedstrijden / Sparta evenementen / Jeugdkamp

Jeugdkamp AV Sparta

Spartakamp 2015

Ben je pupil of DCB junior? Ga dan mee op het vernieuwde en mysterieuze Sparta kamp. Deze editie wil je niet missen. Het groepshuis in Lunteren is voor ons op 16-17-18 oktober gereserveerd. 

Het thema van het kamp is dit jaar "Wie is de mol?" Het kamp zal dus vol zitten met allerlei mollen streken. De mol zal proberen te voorkomen dat je veel geld verdiend met de spelletjes. Het is aan jullie om te ontdekken wie de mol is. Misschien kan je andere groepjes nog wel op het verkeerde been zetten zodat ze niet ontdekken wie de mol is!

Inschrijven kan vanaf nu via het inschrijfformulier

De kosten bedragen € 65,00 per persoon, IBAN  NL14ABNA0425397882 t.n.v. Atletiekvereniging Sparta o.v.v. Kinderkamp 2015 en de voor- en achternaam van de deelnemer. Betalen in 2 termijnen van €32,50 is mogelijk. 

Als het inschrijven via de website niet mogelijk is of u heeft andere vragen, mail gerust naar Richard Toet (vader van Jodie, locatie Zuiderpark) richardtoet65@gmail.com. Bellen mag ook 06-30881982. Leden van Westvliet kunnen ook contact opnemen met Nina Gudde, nina.gudde@hotmail.com.

Ben je benieuwd wie er dit jaar als leiding mee gaat? Klik dan hier.