AV Sparta / Wedstrijden / Sparta evenementen / 28e Sparta Molenloop / Openbaar vervoer en parkeren

Openbaar vervoer en parkeren

Artikelindex

  1. 28e Sparta Molenloop
  2. ChampionChip
  3. Openbaar vervoer en parkeren

Openbaar vervoer
Vanuit Den Haag
Neem de Randstadrail nr 3 of 4 richting Zoetermeer. Stap uit op station Leidschendam-Voorburg en loop met de richting van de vertrekkende tram mee over de brug. Aan het eind van de brug trap af en dan naar links. Je passeert de trein remise. Bij de kruising recht oversteken na 400 m bij het Wellant College ga je naar links je ziet het Sportpark dan liggen.
Vanuit Zoetermeer
Neem Randstadrail nr 3 of 4 richting Den Haag. Stap uit op station Leidschendam-Voorburg. Loop een stukje terug en neem de trap naar beneden. Beneden ga je links en nogmaals links onder het viaduct door en dan nogmaals links. Neem de trap naar boven en loop door over de brug. Aan het eind van de brug trap af en dan naar links. Je passeert de trein remise bij de kruising recht oversteken na 400 m bij het Wellant College ga je naar links je ziet het sportpark dan liggen.
    
Parkeergelegenheid.
Vanwege de start en finish zijn er direct bij de Sparta accommodatie geen parkeermogelijkheden! Er is echter ruim voldoende parkeer gelegenheid op de parkeerplaatsen van de VC Wilhelmus en handbalclub EHC. Vanaf daar is het 5-6 minuten wandelen naar de atletiekbaan.
De fietsers kunnen hun fietsen parkeren in de bewaakte fietsenstalling van het Wellant College. Ingang aan de Westvlietweg.