AV Sparta / Wedstrijden / Inschrijven voor wedstrijden

Inschrijven voor wedstrijden

Formulieren om in te schrijven voor wedstrijden

Wedstrijdkaarten voor Sparta jeugdwedstrijden

Voor jeugdleden van Sparta is deelname aan wedstrijden gratis. 

Pupillen en CD-junioren kunnen gebruik maken van de digitale wedstrijdkaarten om zich aan te melden. Kies daarvoor de juiste categorie.

Na het inschrijven ontvangt u een bevestigingsmail (check eventueel de spamfolder).

Indien u de bevestiging niet ontvangt, dan is de inschrijving mogelijk niet gelukt. U kunt dan contact opnemen met de wedstrijdorganisatie van Sparta, te bereiken via woc@avsparta.nl.

Ook voor vragen en opmerking over de digitale wedstrijdkaart, kun je een mail sturen naar woc@avsparta.nl

Overige wedstrijden

Voor jeugd- en pupillenwedstrijden die niet op de digitale wedstrijdkaart staan kunt u contact opnemen met het Wedstrijdsecretariaat van Sparta door een mail te sturen naar woc@avsparta.nl. Vermeld altijd het licentienummer, de geboortedatum  en de onderdelen waarvoor u wilt inschrijven.Voor de overige wedstrijden, kijk eerst even bij de agenda, als de wedstrijd daar bij staat, gebruik dan de link bij die wedstrijd.

Inschrijven AB-junioren en senioren

AB-junioren en senioren kunnen voor indoor- en baanwedstrijden inschrijven door een mail te sturen naar woc@avsparta.nl onder vermelding van de wedstrijd en de onderdelen, het licentienummer en de geboortedatum.  

Weg- en crosswedstrijden

Voor weg- en crosswedstrijden dient de atleet zich zelf in te schrijven, met uitzondering van de de Haagse Cross Competitie voor BCD-junioren en pupillen, waarvoor de digitale wedstrijdkaart dient te worden gebruikt.Na afloop van de weg- of crosswedstrijd kan het inschrijfgeld worden gedeclareerd bij Sparta door een mail te sturen naar penningmeester@avsparta.nl, met vermelding van de wedstrijd en een link naar de uitslag. In geval de atleet niet is gestart, vergoedt Sparta het inschrijfgeld niet.