AV Sparta / Wedstrijden / Agenda / Weg

Agenda Weg

Overzicht van komende wedstrijden en evenementen op de weg.

Sparta jeugdleden en wedstrijdatleten kunnen zich via de Sparta site inschrijven voor baanwedstrijden, klik daarvoor op de link achter de wedstrijd.

Let op: de data voor inschrijven zijn de data gesteld door de organiserende vereniging. Stuur je inschrijving dus ruim (minimaal een week) voor de aangegeven datum op, zodat de wedstrijdsecretaris ook wat tijd heeft om de inschrijving te regelen.

Als de link bij een jeugdwedstrijd of een KNAU wedstrijd ontbreekt, kun je je ook inschrijven via één van deze formulieren.

Voor overige wedstrijden kun je je meestal inschrijven via de website van  de organisatie, volg daarvoor de link onder Wedstrijd. Ook voor het inschrijven voor de 1vd4 lopen en crosswedstrijden volg je de link onder Wedstrijd.

Inschrijven voor wegwedstrijden doe je zelf via de site van de organisatie. Wedstrijdatleten kunnen het inschrijfgeld declareren bij de penningmeester van Sparta, met vermelding van een link naar de uitslag. Alleen als de atleet heeft deelgenomen, zal de penningmeester het inschrijfgeld terugstorten. Als de atleet niet is gestart of geen link naar de uitslag meestuurt, is deelname voor eigen rekening.

Agenda - Pupillen - A/B junioren en senioren - C/D Junioren -
DatumWedstrijdPlaatsCat.OnderdelenInschrijven vóór 
Februari 2019
za 2 - zo 3 Midwintermarathon Apeldoorn weg 8 - 16 - 25 - 42km
zo 10 Groet uit Schoorl run Schoorl weg 10 - 30km
zo 24 1vd4 loop AV Sparta Den Haag weg 5 - 10 km
Maart 2019
zo 10 CPC loop Den Haag pupillen
C/D jun.
weg
5 - 10 - 21km
za 30 Sparta bestaat 65 jaar! Den Haag C/D jun.
A/B + sen.
weg
pupillen
feest
Mei 2019
zo 26 Royal Ten Den Haag weg 5 - 10 km