AV Sparta / Wedstrijden / Agenda / Weg

Agenda Weg

Overzicht van komende wedstrijden en evenementen op de weg.

Sparta jeugdleden en wedstrijdatleten kunnen zich via de Sparta site inschrijven voor baanwedstrijden, klik daarvoor op de link achter de wedstrijd.

Let op: de data voor inschrijven zijn de data gesteld door de organiserende vereniging. Stuur je inschrijving dus ruim (minimaal een week) voor de aangegeven datum op, zodat de wedstrijdsecretaris ook wat tijd heeft om de inschrijving te regelen.

Als de link bij een jeugdwedstrijd of een KNAU wedstrijd ontbreekt, kun je je ook inschrijven via één van deze formulieren.

Voor overige wedstrijden kun je je meestal inschrijven via de website van  de organisatie, volg daarvoor de link onder Wedstrijd. Ook voor het inschrijven voor de 1vd4 lopen en crosswedstrijden volg je de link onder Wedstrijd.

Inschrijven voor wegwedstrijden doe je zelf via de site van de organisatie. Wedstrijdatleten kunnen het inschrijfgeld declareren bij de penningmeester van Sparta, met vermelding van een link naar de uitslag. Alleen als de atleet heeft deelgenomen, zal de penningmeester het inschrijfgeld terugstorten. Als de atleet niet is gestart of geen link naar de uitslag meestuurt, is deelname voor eigen rekening.

Agenda - Pupillen - A/B junioren en senioren - C/D Junioren -
DatumWedstrijdPlaatsCat.OnderdelenInschrijven vóór 
Mei 2020
zo 31 RunnerMaps Virtueel In jouw buurt weg 3 - 5 - 10 km
Juni 2020
zo 7 Virtuele Houtloop In jouw buurt weg 3,5 - 7 - 14 km
vr 19 Oranjeloop Kwintsheul weg 5 - 10km
Juli 2020
za 4 Kadeloop Schipluiden weg 5 - 12km
za 25 Ruitenburg Run Maasdijk weg 5 - 10km
Augustus 2020
za 22 BraDeLierLoop De Lier weg 5 - 10km
September 2020
zo 13 Halve Marathon Oostland Pijnacker weg 5 - 10 - 21 km
za 26 Rijk Zwaanloop s-Gravenzande weg 5km - 10EM
Oktober 2020
zo 25 Rotterdam Marathon Rotterdam weg 42 km