AV Sparta / Wedstrijden / Agenda / C/D Junioren

Agenda C/D Junioren

Overzicht van komende wedstrijden en evenementen voor de C/D Junioren.

Sparta jeugdleden en wedstrijdatleten kunnen zich via de Sparta site inschrijven voor baanwedstrijden, klik daarvoor op de link achter de wedstrijd.

Let op: de data voor inschrijven zijn de data gesteld door de organiserende vereniging. Stuur je inschrijving dus ruim (minimaal een week) voor de aangegeven datum op, zodat de wedstrijdsecretaris ook wat tijd heeft om de inschrijving te regelen.

Als de link bij een jeugdwedstrijd of een KNAU wedstrijd ontbreekt, kun je je ook inschrijven via één van deze formulieren.

Voor overige wedstrijden kun je je meestal inschrijven via de website van  de organisatie, volg daarvoor de link onder Wedstrijd. Ook voor het inschrijven voor de 1vd4 lopen en crosswedstrijden volg je de link onder Wedstrijd.

Inschrijven voor wegwedstrijden doe je zelf via de site van de organisatie. Wedstrijdatleten kunnen het inschrijfgeld declareren bij de penningmeester van Sparta, met vermelding van een link naar de uitslag. Alleen als de atleet heeft deelgenomen, zal de penningmeester het inschrijfgeld terugstorten. Als de atleet niet is gestart of geen link naar de uitslag meestuurt, is deelname voor eigen rekening.

Agenda - Pupillen - A/B junioren en senioren - Weg
DatumWedstrijdPlaatsCat.OnderdelenInschrijven vóór 
September 2019
za 21 NK Meerkamp Zoetermeer C/D jun. meerkamp
zo 29 NK Estafette Junioren Zoetermeer C/D jun. estafette
Oktober 2019
zo 6 Clubkampioenschappen Den Haag C/D jun.
A/B + sen.
pupillen
diverse
vr 18 - zo 20 Spartakamp Loon op Zand C/D jun.
pupillen
kamp
November 2019
zo 10 Haagse Cross Competitie Den Haag C/D jun.
pupillen
cross