AV Sparta / Over hardlopen en atletiek / Sportmassage Zuiderpark

Sportmassage in het Zuiderpark

Op de dinsdag- en donderdagavond is het mogelijk een afspraak te maken voor sportmassage in het Zuiderpark.

Wat is sportmassage?

Sportmassage helpt de spieren herstellen na lichamelijke inspanning. De afvalstoffen die pijn, kramp of vermoeidheidsverschijnselen veroorzaken, worden uit de spieren gemasseerd. De stofwisseling wordt hierdoor positief beïnvloed, wat het herstel bevorderd.

Ook kan de massage dienen om de spieren te activeren, als onderdeel van de warming-up.

Nog een positief effect van massage is de psychische en lichamelijke ontspanning. Naast het ontspannen gevoel dat dit geeft, heeft dit ook het effect dat het lichaam sneller herstelt.

Bij een blessure kan de masseur overleggen met de trainer en/of een fysiotherapeut over de behandeling, zodat de blessure sneller verholpen is. Een ander voordeel is dat de blessure minder snel terug zal komen.

Wanneer en waar?

Op de dinsdag- en donderdagavond is het mogelijk een afspraak te maken, op de locatie Zuiderpark. De tijden zijn 20.00 uur – 21.30 uur. In overleg met de masseur wordt de behandeling besproken. (Eventuele andere avonden in overleg met de masseur.)

De kosten zijn €12.50 voor 25 min. (eigen handdoek meenemen).

Voor een aantal geselecteerde atleten wordt deze massage vergoed door de vereniging. Nadere inlichtingen bij uw trainer.

Wie zijn de masseurs?

 

Arjan Brinksma

Ik ben 40 jaar en heb een praktijk aan huis vlakbij het Zuiderpark. Ik ben sinds 2007 gediplomeerd als sportmasseur en ben vrijwel gelijk met de praktijk gestart. Ik ben werkzaam als parttime touringcarchauffeur en probeer zoveel mogelijk tijd in het ontwikkelen van mijn praktijk te steken. Ik ben bij AV Sparta betrokken geraakt door mijn dochter die nu zo'n 5 jaar lid is en binnenkort tot de D-meisjes gaat behoren. Momenteel doe ik met 2 andere ouders voorlichting voor nieuwe leden en de ouders van deze jeugdleden. Qua sport wil ik alles doen wat mij spannend en uitdagend lijkt, maar ik beperk mij tot: hardlopen, skeeleren, fietsen en zwemmen.

Afspraak maken? Bel: 06 362 94 769 of mail naar info at brinksmassage.nl