AV Sparta / Over AV Sparta / Spartaal / 2012 / December 2012

Spartaal december 2012

Komende activiteiten bij Sparta en anderen, van de voorzitter, wedstrijdverslagen, en meer.

Hierbij de nieuwe Spartaal. Mocht je van leden of belangstellenden horen dat zij deze Spartaal niet hebben ontvangen, laten ze zich dan voor de ontvangst van de nieuwe Spartaal aanmelden bij deze website: http://www.avsparta.nl/Spartaal

Begin januari zal de volgende Spartaal verschijnen. Kopij hiervoor kan men inleveren via pr@avsparta.nl tot 10 januari a.s.

Komende activiteiten bij AV Sparta

Alle Spartajeugd welkom bij 6e Light in the Night Kidsrun in Voorburg

Op vrijdagavond 14 december a.s. heeft de zesde Light in the Night Kidsrun in Voorburg plaats. Deze loop is een feestelijke happening voor de jeugd. Lekker lopen in het donker, met feeërieke lichtjes om je heen. Hopelijk komen hier veel pupillen naar toe.

Meer informatie vinden jullie op: http://www.avsparta.nl/Wedstrijden/Sparta-evenementen/6e-Light-In-the-Night-Kidsrun-14-december-2012

Jeugd cross competitie 16 december bij Sparta

AV Sparta organiseert op 16 december haar crossloop in het kader van de crosscompetitie van de regio Den Haag. Meer informatie over de jeugdcross competitie met data vindt u op: http://www.avsparta.nl/Nieuws/2012/Schrijf-je-nu-in-voor-de-Haagse-Cross-Competitie

Nieuwjaarsreceptie Sparta Zuiderpark op 3 januari 2013

Op donderdag 3 januari 2013 zal in de kantine op de baan in het Zuiderpark de nieuwjaarsreceptie worden gehouden Vanaf 20.30 uur zij leden en relaties van harte welkom om met een drankje en een hapje elkaar een voorspoedig 2013 te wensen.

De datum van de nieuwjaarsreceptie op Westvliet was bij het verschijnen van deze Spartaal nog niet bekend, maar zal op de Sparta-site worden vermeld. Natuurlijk zijn alle leden zowel in het Zuiderpark als op Westvliet welkom.

Verslagen jeugd

Maayke Tjin A-Lim loopt clubrecord bij indoorwedstrijd in Amsterdam

Tijdens haar eerste indoorwedstrijd van seizoen op zaterdag 24 november heeft Maayke het clubrecord op de 60m horden van haar zus Sjoera verbeterd. Maayke liep in de serie een tijd van 9.12 sec. Bekijk het verslag.

Winst voor Jochem van Westing in Zoetermeer

Tijdens indoor wedstrijd bij Ilion in Zoetermeer heeft Leidschendammer Jochem van Westing de winst gepakt bij het kogelstoten voor de jongens C. Hij verbeterde zijn persoonlijk record met 43 centimeter tot 11.11 meter. Bekijk het verslag.

Mooie prestaties bij cross in Reeuwijk

Op een drassig parcours rond de Reeuwijkse plas werden mooie prestaties geleverd door Issam Errabhi en Robin Kuiper.

Fraaie prestaties bij eerste HCC cross in Delft

Tijdens de eerste cross van de Haagse Cross Competitie kwamen er 43 Spartanen in actie. Drie van hen kwamen als eerste over de finish in hun leeftijdcategorie en er waren verschillende tweede en derde plaatsen.

Atletiek: `Is dat niet iets met een rekstok?!´

Tijdens de eerste les die ik geef op een basisschool vraag ik altijd of de kinderen onderdelen kunnen opnoemen uit de atletiek. Je krijgt dan soms de mooiste antwoorden! ´Meester, is dat met een rekstok?!´ of ´meester is basketbal een onderdeel?´

Bekijk het verslag

Activiteiten derden

Twee crossen in het kader van de 1 van de 4 lopen rondom jaarwisseling

Op 30 december a.s. organiseert de Koplopers in Delft haar traditionele Oliebollencross. Voor het eerst wordt hierbij ook een speciale jeugdcross gehouden.

Vervolgens houdt Haagatletiek op 5 januari haar oliebollencross. Ook hierbij wordt een speciale jeugdcross gehouden.

Meer informatie en voor inschrijving verwijzen wij jullie naar de hierboven gelinkte pagina's.

Strandmarathon Scheveningen Noordwijk Scheveningen

Deze strandmarathon wordt op zondag 13 januari a.s. gehouden. Deze loop kan ook in estafettevorm worden gelopen. Voor meer informatie zie www.denhaagstrandmarathon.nl

Colofon

Spartaal, de digitale nieuwsbrief van Atletiekvereniging Sparta Den Haag/Voorburg, verschijnt zeker niet maandelijks

Vormgeving: Harry Oosterveen Aan dit nummer werkten mee: Denny Tjin A-Lim, Arjan van der Voort en Bert van Dijk.

Deadline Spartaal

De deadline voor de volgende Spartaal is 10 januari 2013. Stuur je bijdrage naar pr@avsparta.nl