AV Sparta / Over AV Sparta / Spartaal / 2012 / Augustus 2012

Augustus 2012

Hardloopwinkel 1 vd 4 van start, nieuwe sprinttrainster, Den Haag Marathon, en nog veel meer.

Na de vakantieperiode hierbij de nieuwe Spartaal. Mocht je van leden of belangstellenden horen dat zij deze Spartaal niet hebben ontvangen, laten ze zich dan voor de ontvangst van de nieuwe Spartaal aanmelden bij deze website: http://www.avsparta.nl/Spartaal

Begin oktober zal de volgende Spartaal verschijnen. Kopij hiervoor kan men inleveren via pr@avsparta.nl tot 3 oktober a.s.

Combinatiefunctionaris Sparta Voorburg wo 4 juli, 17:29

AV Sparta heeft sinds half juni een combinatiefunctionaris baanatletiek erbij. Arjan van der Voort is half juni gestart in deze functie en is daarbij in dienst bij de gemeente Leidschendam-Voorburg. Arjan geeft daarbij gemiddeld tien uur per week atletiekles op basisscholen en is tien uur actief voor AV Sparta op de locatie Voorburg !

Sparta aanwezig bij Escampfestival ma 27 augustus, 23:54

Bij het Escampfestival zal AV Sparta met een kraampje aanwezig zijn. Bij het Escampfestival zullen verenigingen uit de wijk Escamp zich presenteren.

Wim Scholtes grijpt bij Europese Kampioenschappen net naast medailles. vr 24 augustus, 0:26

Ons Spartalid, Wim Scholtes, is bij de Europese Kampioenschappen voor masters in zijn klasse 65+ knap vierde geworden op de 400 meter.

AV Sparta zegt JA tegen Den Haag Marathon di 28 augustus, 0:19

Wat Den Haag niet heeft is een marathon over de weg, door de stad. De enige van de drie grote steden in Nederland, die een dergelijk evenement moet ontberen. Dat vinden Dick van der Klei en Machel Nuyten jammer. Daarom hebben zij het initiatief genomen om op 22 september 2013 een hele, halve, tiende en ultramarathon te organiseren. AV Sparta was de eerste Haagse atletiekvereniging die volmondig zijn medewerking toezegde.

Esther Dankwah nieuwe sprinttrainster di 28 augustus, 0:24

Het bestuur van AV Sparta heeft een nieuwe trainster gevonden voor onze locatie in Voorburg. Haar naam: Esther Dankwah. Voor een aantal van jullie een bekende naam, want Esther heeft als sprintster veel fraaie prestaties neergezet. Ze deed dit onder de vlag van Ghana waar ze geboren en getogen is!

Sparta actief tijdens kindervakantieweek di 28 augustus, 0:34

Donderdag 16 augustus stond de grote Olympische finale op het programma van Woejpret 2012. Woej staat voor: Welzijn Oud en Jong en is een brede welzijnsorganisatie voor jong en oud, die bijdraagt aan het sociaal welzijn van mensen in de gemeente Leidschendam-Voorburg*. 

Grote clubactie en Sparta di 28 augustus, 0:40

Dit jaar zal AV Sparta voor een deel meedoen aan de Grote Clubactie. De onderdelen waarbij leden lootjes verkopen of met intekenlijsten langs hun kennissen moeten, leken ons minder gewenst.

Wel zal binnenkort op onze site digitaal kunnen worden ingetekend voor loten en kunt u ook uw kennissen en relaties hiervan verwittigen.

Korting voor Spartaleden bij de Parnassia Laan van Meerdervoort Loop. di 28 augustus, 0:41

De Parnassia Laan Van Meerdervoort Loop in Den Haag heeft het meest afwisselende parcours van Nederland en is een echte uitdaging. De route van de 10 km en 5 km loopt over asfalt, atletiekbaan, duinpaden en het strand. Start en finish zijn in Kijkduin. Meer informatie over het evenement is op www.lvml.nl terug te vinden.

Colofon

Spartaal, de digitale nieuwsbrief van Atletiekvereniging Sparta Den Haag/Voorburg, verschijnt zeker niet maandelijks.

Vormgeving: Harry Oosterveen 
Aan dit nummer werkten mee: Arjan van der Voort, Machel Nuyten.

Deadline Spartaal

De deadline voor de volgende Spartaal is 3 oktober 2012. Stuur je bijdrage naar pr@avsparta.nl