AV Sparta / Over AV Sparta / Spartaal / 2011 / Spartaal 2, april 2011

Spartaal 2, april 2011

Sparta successen!

Bij de Nationale D- en C- spelen en bij de NK junioren haalden Sparta junioren zeer goede resultaten.

Talentenbegeleiding

Voor Sparta staat de jeugd op dit moment centraal in de ontwikkeling van de beleidsplannen. Talenten hebben een voorbeeldfunctie en kunnen anderen binnen de vereniging stimuleren.

De Sneeeuwen Makrelenloop

De Meeuwen-Makrelenloop gaat altijd door! Zo ook als heel Nederland is ingesneeuwd en moonboots en sneeuwschuivers overal zijn uitverkocht.

Clubrecords van weleer

Nu de laatste tijd weer de nodige clubrecords sneuvelen zullen we die oude records proberen wat meer tot de verbeelding te laten spreken. Deze eerste keer het clubrecord op de 800 meter van Cas van Daalen.

Interview: De CPC loop van Trudy Breur

Trudy Breur (53) moest twee jaar geleden vrezen voor haar leven. Op zondag 13 maart viert ze bij de ABN AMRO CPC Loop Den Haag haar rentree op de halve marathon.

Training nu ook overdag

Voor iedereen die geen tijd of zin heeft om ’s avonds hard te lopen of zijn avondtraining wil uitbreiden, biedt atletiekvereniging Sparta in Den Haag de mogelijkheid om ook overdag te trainen.

Blessures & Preventie: Knieklachten

Een klassieke lopersblessure is de overbelasting van de ‘Tractus Iliotibialis’, een peesplaat aan de buitenzijde van het bovenbeen. Deze blessure wordt wel de ‘lopersknie’ genoemd.

Redactioneel & Kort nieuws

  • Vrijwilliger communicatie en sponsoring en vormgever voor de Spartaal gezocht.
  • “Sparta goes Brabant” sportweekend 2011
  • Sparta gaat voor 24 uur Wheel of Energy!