AV Sparta / Over AV Sparta / Spartaal / 2009 / Spartaal 3, september 2009

Spartaal 3, september 2009

AV Sparta presenteert: het Sparta Herfstfeest!

Met: heerlijke hapjes, een pop-quiz en een live optreden van rockcoverband Axenzion.
Voor: alle leden van atletiekvereniging Sparta en hun vrienden!

Datum: zaterdag 10 oktober 2009
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: Kantine AV Sparta Zuiderpark
Entree: 5 euro p.p.*

De kaartverkoop start op 1 september 2009. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de bar en bij Yke (06-2316 4465).

* Vrijwilligers krijgen gratis toegang! Zet je je met enige regelmaat als vrijwilliger in voor Sparta en wil je graag naar het feest? Stuur dan voor 1 oktober 2009 een e-mail naar vrijwilligers@avsparta.nl!

Atletiekbaan en kantine Zuiderpark gerenoveerd

De atletiekbaan in het Zuiderpark is gerenoveerd. Er is een dun laagje tartan op de rondbaan gespoten en de belijning is erop gezet. Ook de discusringen en kooien zijn vernieuwd. Rondom de verspringbakken zijn roosters aangelegd die ervoor zorgen dat er minder zand op de baan komt. De hoogspringoverkappingen zijn vernieuwd en ook de goten zijn aangepast zodat deze weer makkelijk te gebruiken zijn. Mooi op tijd voor de Sparta Games op 30 augustus!

Ook de kantine wordt binnenkort vernieuwd. Hij wordt opnieuw gewit, maar krijgt ook echte Sparta-kleuren. Bovendien komt er ander meubilair en worden de wanden aangepast, zodat makkelijk te zien is wat er voor nieuws is met betrekking tot de baan en de weg. Mooi op tijd voor het Sparta Herfstfeest op 10 oktober!

Sparta in de pers

Heb je een medaille gewonnen? Organiseer je een sportief evenement? Zet je binnenkort een Spartaan in het zonnetje? Laat het ons weten via PR@avsparta.nl! Er zit een team voor je klaar dat jouw nieuwsfeit kan omzetten in een persbericht en verstuurt naar onze lokale en regionale perscontacten. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat Sparta vaker ‘in de krant’ komt!

Grip op griep

Help mee om Sparta griepvrij te houden! Kijk op www.grieppandemie.nl.

Opzeggen lidmaatschap

Wil je je lidmaatschap van AV Sparta met ingang van 1 januari 2010 opzeggen? Dat kan uitsluitend schriftelijk voor 1 oktober 2009. Volgens artikel 6 punt 2 van de statuten ben je bij tussentijdse opzegging van het lidmaatschap de contributie over een heel jaar verschuldigd.