AV Sparta / Nieuws / 2022

Nieuws uit 2022

Nieuwberichten uit 2022

Zes medailles op NK Estafette zo 25 september, 16:39

Het NK Estafette heeft zaterdag voor Sparta zes medailles opgeleverd: één keer goud, twee keer zilver en drie keer brons. Onbetwist hoogtepunt was de 4x100 meter van onze Mannen U18, die een antiek clubrecord uit de boeken renden.

CD-teams schitteren op finaledag competitie, Meisjes D tweede van Nederland za 17 september, 22:50

Wat waren de Meisjes D van Sparta zaterdagmiddag dicht bij het kampioenschap van Nederland! Op het afsluitende onderdeel werden ze nipt afgetroefd door PAC, maar gekroond worden tot het één na beste team van het land is ook buitengewoon goed. Onze drie andere CD-teams kwamen op de slotdag van de competitie eveneens sterk voor de dag. 

Vrouwenteam ook volgend seizoen in Derde Divisie zo 11 september, 21:42

Het vrouwenteam van Sparta heeft in de strijd om promotie naar de Tweede Divisie de zesde plaats behaald: een verdienstelijk resultaat, maar niet voldoende om de Derde Divisie te ontstijgen. Zoë van Dam maakte indruk met een clubrecord op de 3000 meter steeple.

Rijke oogst op D-Spelen: acht medailles ma 5 september, 11:15

De jaarlijkse D-Spelen in Amsterdam hebben Sparta acht medailles opgeleverd: zes keer goud, één keer zilver en één keer brons. Rik Faber en Famke Wiersma pakten elk twee keer goud.

Ook tweede dag van C-Spelen levert twee keer brons op zo 28 augustus, 22:15

Net als op de eerste dag van de C-Spelen (het officieuze Nederlands kampioenschap voor C-junioren) heeft ook de tweede dag Sparta twee bronzen medailles opgeleverd: Dominique Tongambou Bouene werd derde bij het hoogspringen en de jongensploeg pakte brons op de 4x100 meter.

Twee keer brons op eerste dag van C-Spelen za 27 augustus, 22:33

De eerste dag van de Nationale C-Spelen (de officieuze Nederlandse kampioenschappen voor C-junioren) hebben voor Sparta twee bronzen medailles opgeleverd: voor Nubia Belfor op de 300 meter horden en voor het estafetteteam van de meisjes.

Vertrouwenscontactpersoon do 25 augustus, 15:22

Sinds enige tijd is Rik Pennartz de Vertrouwenscontactpersoon van Sparta. Hieronder vind je meer informatie over hem en met welke vragen je bij hem terecht kunt. Rik vervult deze functie voor Vooburg, maar zolang er nog niemand is voor het Zuiderpark kan iedereen bij hem terecht.

Baanwedstrijd op 1 september do 21 juli, 15:36

Op donderdag 1 september is er een avondwedstrijd op onze baan in het Zuiderpark voor junioren, senioren en masters.

Geen jeugdtraining 18 juli 2022 ma 18 juli, 18:13

I.v.m. de extreme hitte zijn er op 18 juli 2022 geen jeugdtrainingen op het Zuiderpark. 

Hardloopwinkel 1 van de 4 lopen en crosses

De data zijn bekend voor het Hardloopwinkel 1 van de 4 circuit van wegwedstrijden en crosses in en rond Den Haag, je kunt je weer inschrijven.