AV Sparta / Nieuws / 2021 / Trainingswedstrijden in Zuiderpark

Trainingswedstrijden in Zuiderpark

De onderlinge wedstrijd van afgelopen zondag in het Zuiderpark was de eerste gelegenheid sinds september dat onze atleten de krachten met elkaar konden meten. Afgaande op de enthousiaste reacties van deelnemers, trainers en ouders heeft Sparta besloten om op zondag 18 april en zaterdag 1 mei wederom een onderlinge wedstrijd te organiseren voor pupillen, junioren en senioren tot 27 jaar.

Tijdens deze trainingswedstrijd gelden uiteraard de regels die de overheid en de Atletiek Unie  hebben opgelegd. De kantine en kleedkamers blijven gesloten, met uitzondering van de toiletten.

Toeschouwers zijn niet toegestaan. 

 

Inschrijving

De inschrijving op Atletiek.nu voor de wedstrijd op 18 april is inmiddels geopend. Inschrijven kan via deze link: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/inschrijven/35257/

Het invullen van het licentienummer is verplicht. Inschrijvingen zonder licentienummer worden zonder kennisgeving verwijderd. Dat geldt ook voor inschrijvingen van atleten die ouder zijn dan 26 jaar en voor atleten die geen lid zijn van AV Sparta.

De inschrijving sluit op woensdag 13 april om 23.59 uur of eerder als het maximum aantal deelnemers is bereikt. Daarna worden geen atleten meer toegelaten.

De wedstrijd begint om 10.00 uur voor de jongste pupillen. Het junioren- en seniorenprogramma vindt ’s middags plaats. 

Deelname aan de wedstrijd is gratis.

De inschrijving voor de wedstrijd op 1 mei gaat na 18 april open.

 

Aanmelden verplicht voor iedereen

Het is voor alle wedstrijdofficials en trainers verplicht om zich uiterlijk 13 april aan te melden. Dat geldt ook voor de pupillentrainers die als atleet aan het junioren- of seniorenprogramma meedoen.

Ouders kunnen zich opgeven als hulp-jury bij de technische onderdelen. Wie zich niet tijdig heeft aangemeld, kan helaas niet worden toegelaten. Voor alle vrijwilligers geldt dat zij de accommodatie dienen te verlaten als hun taak is volbracht.

 

Voor vragen en aanmeldingen: woc@avsparta.nl.