AV Sparta / Nieuws / 2021 / Trainingswedstrijd op 28 maart

Trainingswedstrijd op 28 maart

Op zondag 28 maart houdt AV Sparta op de baan in het Zuiderpark een onderlinge trainingswedstrijd voor pupillen, junioren en senioren tot 27 jaar. De inschrijving is geopend op Atletiek.nu.

Het buitenseizoen staat voor de deur, maar hoe het eruit komt te zien is nog niet duidelijk. Het is op dit moment niet mogelijk om een definitieve wedstrijdkalender samen te stellen. Voor de pupillencompetitie zijn vooralsnog geen data vastgesteld. De Atletiek Unie heeft besloten om de competitiewedstrijden voor junioren, senioren en masters in april te schrappen. Hoe het met de competitie in mei en juni verder gaat wordt eind deze maand besloten.

Zoals bekend is het cross- en indoorseizoen voor onze atleten geschrapt en heeft Sparta sinds september geen wedstrijd meer kunnen aanbieden. We hebben daarom besloten om op zondag  28 maart een onderlinge trainingswedstrijd te houden op de baan in het Zuiderpark. Daarbij zal elektronische tijdwaarneming aanwezig zijn. De wedstrijd is alleen voor leden van Sparta tot 27 jaar.

Tijdens deze trainingswedstrijd gelden uiteraard de regels die de overheid en de Atletiek Unie  hebben opgelegd. De kantine en kleedkamers blijven gesloten, met uitzondering van de toiletten.

Toeschouwers zijn niet toegestaan. 

Inschrijven is nu mogelijk op Atletiek.nu via deze link: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/inschrijven/34693/

Het invullen van het licentienummer is verplicht. Inschrijvingen zonder licentienummer worden zonder kennisgeving verwijderd. Dat geldt ook voor inschrijvingen van atleten die ouder zijn dan 26 jaar en voor atleten die geen lid zijn van AV Sparta.

De inschrijving sluit op donderdag 25 maart om 23.59 uur of eerder als het maximum aantal deelnemers is bereikt. Daarna worden geen atleten meer toegelaten.

De wedstrijd begint om 10.00 uur voor de jongste pupillen. Het junioren- en seniorenprogramma vindt ’s middags plaats. 

Deelname aan de wedstrijd is gratis.

Het is voor alle wedstrijdofficials en trainers verplicht om zich uiterlijk 25 maart aan te melden. Dat geldt ook voor de pupillentrainers die als atleet aan het junioren- of seniorenprogramma meedoen.

Ouders kunnen zich opgeven als hulp-jury bij de technische onderdelen. Wie zich niet tijdig heeft aangemeld, kan helaas niet worden toegelaten. Voor alle vrijwilligers geldt dat zij de accommodatie dienen te verlaten als hun taak is volbracht.

Voor vragen en aanmeldingen: woc@avsparta.nl.