AV Sparta / Nieuws / 2021 / Trainingswedstrijd op 1 mei

Trainingswedstrijd op 1 mei

Op zaterdag 1 mei houdt AV Sparta op de baan in het Zuiderpark de derde onderlinge trainingswedstrijd voor pupillen, junioren en senioren tot 27 jaar. De inschrijving is geopend op Atletiek.nu.

Tijdens deze trainingswedstrijd gelden uiteraard de regels die de overheid en de Atletiek Unie hebben opgelegd. De kantine en kleedkamers blijven gesloten, met uitzondering van de toiletten.

Toeschouwers zijn niet toegestaan. 

Inschrijven is nu mogelijk op Atletiek.nu via deze link: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/inschrijven/35258/

Het invullen van het licentienummer is verplicht. Inschrijvingen zonder licentienummer worden zonder kennisgeving verwijderd. Dat geldt ook voor inschrijvingen van atleten die ouder zijn dan 26 jaar en voor atleten die geen lid zijn van AV Sparta.

De inschrijving sluit op dinsdag 27 april om 23.59 uur of eerder als het maximum aantal deelnemers is bereikt. Daarna worden geen atleten meer toegelaten.

De wedstrijd begint om 10.00 uur voor de jongste pupillen. Het junioren- en seniorenprogramma vindt ’s middags plaats. 

Deelname aan de wedstrijd is gratis.

Het is voor alle wedstrijdofficials en trainers verplicht om zich uiterlijk 29 april aan te melden. Dat geldt ook voor de pupillentrainers die als atleet aan het junioren- of seniorenprogramma meedoen.

Ouders kunnen zich opgeven als hulp-jury bij de technische onderdelen. Wie zich niet tijdig heeft aangemeld, kan helaas niet worden toegelaten. Voor alle vrijwilligers geldt dat zij de accommodatie dienen te verlaten als hun taak is volbracht.

Voor vragen en aanmeldingen: woc@avsparta.nl.