AV Sparta / Nieuws / 2021 / Informatie trainingswedstrijd 15 mei

Informatie trainingswedstrijd 15 mei

Aanstaande zaterdag, 15 mei, houden we op onze baan in het Zuiderpark de vierde onderlinge trainingswedstrijd van dit seizoen, deze keer alleen voor junioren en senioren tot 27 jaar. Lees in dit bericht meer informatie.

Het voorlopige tijdschema is hier te vinden:

https://www.atletiek.nu/wedstrijd/chronoloog/35470/

 

In het zoekscherm kun je jouw naam invullen en zoeken. Als je vervolgens op je naam klikt, zie je in het menu de optie ‘tijdschema’ verschijnen. Als je daarop klikt, zie je de aanvangstijden van de diverse onderdelen.

 

Graag je  aandacht voor de onderstaande punten:

 

* Indien je hoest of griepverschijnselen hebt of je anderszins niet lekker voelt, verzoeken we je niet naar de accommodatie te komen, maar je zo spoedig mogelijk af te melden via woc@avsparta.nl of door een bericht te sturen naar 06-53110585.

 

* De wedstrijd wordt gehouden volgens het protocol voor baanwedstrijden dat is te vinden op de website van de Atletiek Unie.

 

* De startnummers worden uitgegeven bij de ingang aan de voorzijde. Je kunt je startnummer niet eerder dan 45 minuten voor je eerste  onderdeel afhalen. Neem zelf speldjes mee!

 

* De kantine, kleedkamers en het krachthonk zijn gesloten. Ook bij regen zullen ze niet opengaan, zorg dus zelf voor een paraplu of beschemende kleding. Het secretariaat in de bestuurskamer is alleen toegankelijk voor wedstrijdofficials. De toiletten in de kleedkamers zijn geopend, maar rondhangen is daar niet toegestaan.

 

* Het dragen van clubkleding (geel Sparta-shirt, zwarte broek) heeft nadrukkelijk onze voorkeur, maar is niet verplicht.

 

* Het is helaas niet te voorkomen dat sommige onderdelen elkaar overlappen. Is dat bij jou het geval, meld je dan altijd bij de jury. Het looponderdeel gaat voor. Indien mogelijk mogen gemiste pogingen worden ingehaald. Heeft de jury het onderdeel afgesloten, dan is het niet meer mogelijk om alsnog een poging te doen.

 

* De C- en D-junioren hebben bij de technische onderdelen vier pogingen, de U18, U20 en Senioren zes. Bij hoogspringen geldt als gebruikelijk dat je met drie gemiste sprongen achter elkaar uit de wedstrijd bent.

 

* Verlaat de accommodatie zo snel mogelijk (uiterlijk 30 minuten) na afloop van het laatste onderdeel via de uitgang aan de zijkant, aan de zijde van de Sport Campus.

 

* Toeschouwers hebben geen toegang tot de accommodatie. Dat geldt ook voor broertjes en zusjes onder 12 jaar.