AV Sparta / Nieuws / 2021 / Informatie trainingswedstrijd

Informatie trainingswedstrijd

Aanstaande zondag, 28 maart, houden we op onze baan in het Zuiderpark een onderlinge trainingswedstrijd. Lees in dit bericht meer informatie.

Het tijdschema is te vinden op Atletiek.nu via de onderstaande link:

https://www.atletiek.nu/wedstrijd/chronoloog/34693/

 

Verder zijn de onderstaande punten van belang voor een goed verloop van deze trainingswedstrijd:

 

* Indien je hoest of griepverschijnselen hebt of je anderszins niet lekker voelt, verzoeken we je niet naar de accommodatie te komen, maar je zo spoedig mogelijk af te melden via woc@avsparta.nl of door een bericht te sturen naar 06-53110585.

 

* De wedstrijd wordt gehouden volgens het protocol voor baanwedstrijden dat is te vinden op de website van de Atletiek Unie.

 

* De startnummers worden uitgegeven bij de ingang aan de voorzijde. Je kunt je startnummer niet eerder dan 45 minuten voor je eerste  onderdeel afhalen. Neem zelf speldjes mee!

 

* De kantine, kleedkamers en het krachthonk zijn gesloten. Ook bij regen zullen ze niet opengaan, zorg dus zelf voor een paraplu of beschermende kleding. Het secretariaat in de bestuurskamer is alleen toegankelijk voor wedstrijdofficials. De toiletten in de kleedkamers zijn geopend, maar rondhangen is daar niet toegestaan.

 

* Het dragen van clubkleding (geel Sparta-shirt, zwarte broek) heeft nadrukkelijk onze voorkeur, maar is niet verplicht.

 

* Het is helaas niet te voorkomen dat sommige onderdelen elkaar overlappen. Is dat bij jou het geval, meld je dan altijd bij de jury. Het looponderdeel gaat voor. Indien mogelijk mogen gemiste pogingen worden ingehaald. Heeft de jury het onderdeel afgesloten, dan is het niet meer mogelijk om alsnog een poging te doen.

 

* De pupillen doen een meerkamp, waarbij ze bij vortexwerpen, kogelstoten en verspringen drie pogingen hebben. Hoogspringen gaat op de Athletic Champs-manier (veel pogingen). De C- en D-junioren hebben bij de technische onderdelen vier pogingen, de U18, U20 en Senioren zes. Bij hoogspringen geldt voor junioren en senioren dat je met drie gemiste sprongen achter elkaar uit de wedstrijd bent.

 

* Verlaat de accommodatie zo snel mogelijk (uiterlijk 30 minuten) na afloop van het laatste onderdeel via de uitgang aan de zijkant, aan de zijde van de Sport Campus.

 

* Toeschouwers hebben geen toegang tot de accommodatie. Dat geldt ook voor broertjes en zusjes onder 12 jaar. Ook hulpouders en trainers die zich niet tijdig hebben aangemeld krijgen geen toegang.

 

Parkeren in het Zuiderpark kan een probleem zijn. Parkeren kan ook bij de voetbalvelden van WIK naast de Sport Campus (ingang Melis Stokelaan), of in de woonwijk aan de overzijde van de Melis Stokelaan.

De organisatiecommissie wenst iedereen een prettige trainingswedstrijd.