AV Sparta / Nieuws / 2021 / Corona update

Corona update

Door de nieuwe Corona maatregelen is het terrein in het Zuiderpark en op Westvliet alleen toegankelijk voor sporters, trainers en vrijwilligers, niet meer voor ouders. De 1 van de 4 loop kan zondag wel gewoon doorgaan, maar hiervoor gelden aangepaste maatregelen.

De Corona persconferentie betekent voor Sparta het volgende:

Het terrein in het Zuiderpark en op Westvliet is alleen toegankelijk tijdens trainingen en wedstrijden voor sporters, trainers en vrijwilligers. Dit betekent dat ouders/verzorgers in ieder geval de komende drie weken niet welkom zijn op het terrein. Deze maatregel gaat direct morgen (zondag 14 nov.) in.

Dank in ieder geval aan de ouders die bereid waren om de Coronapassen te scannen. Wellicht doen we op een later moment nog een beroep op jullie.

Tijdens de trainingen zijn de kleedkamers en is de kantine alleen toegankelijk door het scannen van de Coronapas door één van de trainers.

1 van de 4 loop

De 1 van de 4 loop kan zondag wel gewoon doorgaan, maar hiervoor gelden de volgende maatregelen:

Bij het hek wordt er al gecontroleerd op een Coronapas met legitimatie. Als er geen Coronapas en legitimatie getoond kan worden kan er niet deelgenomen worden aan de wedstrijd. De kleedkamers en de kantine zijn voor de deelnemers wel open.

Toeschouwers zijn niet welkom op het terrein. Dit geldt helaas ook voor de ouders die hun kind willen aanmoedigen tijdens de kidsloop. Alle begrip als het jeugdlid nu niet wil deelnemen aan de wedstrijd. Afmelden is niet nodig.

Laten we hopen dat de besmettingen weer snel dalen en dat over drie weken iedereen weer welkom is op ons terrein.

Blijf gezond!

Bestuur AV Sparta