AV Sparta / Nieuws / 2021 / Corona update

Corona update

In verband met de aangescherpte Corona-regels moet iedereen vanaf 18 jaar die de kantine of de kleedkamer in gaat een Coronapas laten zien. We zoeken vrijwilligers voor een aantal momenten om hierbij te helpen.

Beste leden, beste ouders,

De vorige nieuwsbrief begonnen we met het mooie nieuws dat er weer een marathon van Rotterdam was georganiseerd met honderdduizenden toeschouwers langs het parcours.
Ondertussen zijn de besmettingen alleen maar verder gestegen en zullen er vanaf zaterdag weer de nodige maatregelen gelden. Ook voor ons als Sparta heeft dit gevolgen.

Niet zo groot als ze eerst waren. In eerste instantie zou elk lid vanaf 18 jaar zijn of haar Coronapas moeten laten zien aan de trainer voorafgaand aan de training, dit is van tafel.

Wel moet iedereen vanaf 18 jaar die de kantine of de kleedkamer in gaat een Coronapas laten zien. Voor een aantal zaken avonden is het duidelijk hoe dit nu gaat lopen, maar voor een aantal momenten zoeken we vrijwilligers om bijvoorbeeld de kantine of kleedkamers binnen te komen.
Laten we het positief zien. We kunnen lekker blijven sporten met ze allen.
Maar we doen wel graag een beroep op jullie allen. Om de kantine open te houden zijn we op zoek naar een groot aantal vrijwilligers. Vele handen…

Voor nu toch weer, blijf gezond.

Bestuur AV Sparta

Zuiderpark

Voor de maandag- en woensdagavond zoeken we naar ouders/vrijwilligers die vanaf 18.20u tot 19.45u bij de ingang van de kantine willen staan om te controleren op de Coronapas.
Wij streven naar minimaal 16 vrijwilligers. Per avond kunnen er dan twee ingezet worden, zodat zij deze taak ook kunnen afwisselen. De vrijwilligers hoeven dan ook niet elke week.

Ook voor de zaterdagochtend zoeken wij minimaal vier vrijwilligers om de kantine open te houden, dit is van 09.20u tot 10.30u.
Wil je je aanmelden, stuur dan een e-mail naar penningmeester@avsparta.nl.

Als er geen of te weinig vrijwilligers zich aanmelden zal de kantine helaas gesloten blijven. De kleedkamers zullen in ieder geval dicht blijven.

Voor de dinsdag en donderdag zullen er vanaf 18.45u trainers bij de ingang van de kantine staan om te controleren op de Coronapas. Zo kunnen er spullen in de kantine worden gelegd. Wil je gebruik maken van de kleedkamers, scan dan eerst je pas bij een van de trainers.

Westvliet

Voor maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond zijn we op zoek naar vrijwilligers om te controleren op de Coronapas van de leden die gebruik willen maken van kleedkamers of kantine.

Voor toegang tot de kleedkamers gebeurt dit van 18:45 – 19:00 uur op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag (voor jeugd van 18+ en di/do loopgroepen), en van 19:50-20:10 maandag en woensdag (voor ma/wo loopgroepen).

Voor toegang tot de kantine zal vanaf 21:30 op maandag en woensdag op de Coronapas worden gecontroleerd.

Vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij Leo Keijzer leokeij@xs4all.nl.

Vrijwilligers gezocht voor de 1 van de 4 loop

Voor de 1 van de 4 loop van zondag 14 november zoeken we nog naar de nodige vrijwilligers die mee willen helpen met bijvoorbeeld het opbouwen van het parcours of om langs het parcours te staan voor een veilige doortocht van de deelnemers. Je aanwezigheid wordt op prijs gesteld van 0900u tot 12.30u. Je kan je aanmelden bij Albert van Kessel Albertvankessel@gmail.com.