AV Sparta / Nieuws / 2021 / Clubkampioenschappen beginnen later

Clubkampioenschappen beginnen later

We hebben moeten besluiten om de clubkampioenschappen aan te passen aan de weersomstandigheden. We beginnen niet om 10.00 uur maar om 13.00 uur. Lees hier meer informatie

Het programma is gewijzigd en de nieuwe tijden staan inmiddels op Atletiek.nu

Vanwege de overvloedige regen staan de kogelbakken vol water. We moeten daarom helaas het kogelstoten voor alle categorie├źn schrappen. Ook hoogspringen voor pupillen kan niet doorgaan omwille van de veiligheid. Niet alle pupillen beschikken over spikes en die zijn bij hoogspringen op een natte ondergrond verplicht. Dat betekent dat alle pupillen een meerkamp met vier onderdelen doen.

De startnummers zijn vanaf 12.00 uur af te halen bij het wedstrijdsecretariaat. Graag zelf speldjes meenemen.

Bij de junioren, senioren en masters gaat het hoogspringen wel door, waarbij de atleten worden verplicht om spikes te dragen. Er mag niet op eigen risico worden gesprongen zonder spikes.

De onderdelen beginnen op de aangeven tijdstippen in Atletiek.nu. Er is beperkt ruimte voor inspringen en inwerpen. Zorg dat je uiterlijk tien minuten voor aanvang je meldt bij de jury of startcommissaris.

Alle atleten krijgen bij technische onderdelen als onderdeel van de meerkamp drie pogingen, met uitzondering van hoogspringen. Bij verspringen is geen windmeting aanwezig.

Er is een prijsuitreiking voor de pupillen en CD-junioren, ongeveer 15 minuten na afloop van het laatste onderdeel in de betreffende categorie.

De geplande kampioenenceremonie wordt gehouden om 12.30 uur voor de kantine. Dan huldigen we de atleten die het afgelopen seizoen een bijzondere prestatie hebben geleverd.

De kantine is open, maar alleen voor bestellingen. Het is niet toegestaan om binnen te eten of te drinken.