AV Sparta / Nieuws / 2021 / Baanwedstrijd Zuiderpark op 15 augustus

Baanwedstrijd Zuiderpark op 15 augustus

Aanstaande zondag, 15 augustus, houdt Sparta een baanwedstrijd in het Zuiderpark, die in het teken staat van looponderdelen, variërend van 40 tot 3000 meter.

Het voorlopige tijdschema is hier te vinden:

https://www.atletiek.nu/wedstrijd/chronoloog/35893/

 

Het schema is zaterdagavond definitief.

 

Corona-maatregelen

De wedstrijd wordt gehouden volgens het protocol voor baanwedstrijden dat is te vinden op de website van de Atletiek Unie.

Indien je hoest of griepverschijnselen hebt, verzoeken we je niet naar de accommodatie te komen, maar je af te melden. Dat geldt ook als je huisgenoten die verschijnselen vertonen.

Volwassenen worden geacht zich aan de 1,5 meter-regel te houden. Voor junioren en pupillen geldt dit niet. Tijdens de wedstrijd geldt de 1,5 meter-regel ook niet voor volwassenen.

Kom zo veel mogelijk alleen naar de accommodatie. Indien dat niet kan, neem dan niet meer dan één begeleider mee.

Betreed de accommodatie niet eerder dan één uur voor de start van je (eerste) onderdeel en vertrek binnen een half uur na afloop van je (laatste) onderdeel.

De kantine is geopend; alle bezoekers wordt verzocht hun consumpties zo veel mogelijk buiten te nuttigen.

 

Startnummers/warmlopen

De startnummers kunnen worden opgehaald vanaf een uur voor de start van de wedstrijd. Graag zelf veiligheidsspeldjes meenemen. Het startnummer wordt gedragen aan de voorkant.

Warmlopen in buurt van de finish is niet toegestaan. Uiteraard hinder je op geen enkele wijze  andere atleten. Gebruik, indien mogelijk, het park voor je warming-up.

 

Tijdschema en serie-indeling

De series zijn gebaseerd op de opgegeven pr’s en richttijden, waarbij de snelste atleten in de laatste serie zijn ingedeeld. Over de indeling wordt niet gecorrespondeerd of gediscussieerd met de wedstrijdleiding en juryleden.

Check vlak voor je race Atletiek.nu voor de definitieve serie-indeling, zodat je weet wanneer je aan de beurt bent.

 

Geen na-inschrijving

Er is geen na-inschrijving mogelijk. Eventuele gaten in de series worden niet opgevuld. Last-minute verzoeken om een extra onderdeel te mogen doen, kunnen niet worden gehonoreerd.

 

Afmelden

Kun je niet deelnemen, dan verzoeken we je om je zo spoedig mogelijk af te melden, zodat we eventueel een reserve blij kunnen maken. Dat kan tot woensdagavond 23.59 uur via Atletiek.nu of anders door een mail te sturen naar woc@avsparta.nl of een bericht naar 06-53110585. Wie zich afmeldt voor het sluiten van de inschrijving, ontvangt het inschrijfgeld retour.

 

Onjuiste of onvolledige inschrijvingen

Inschrijvingen die onjuist of onvolledig zijn, worden na het sluiten van de inschrijftermijn (woensdag 11 augustus, 23.59 uur) onherroepelijk verwijderd. De Atletiek Unie verplicht ons alleen atleten met een geldige wedstrijdlicentie te laten deelnemen, op straffe van een boete voor zowel organisatie als atleet. Atleten met een onjuiste licentie hebben van ons het verzoek ontvangen om de licentie in orde te maken voor het sluiten van de inschrijving.

Niet-betaalde inschrijvingen worden verwijderd, als de inschrijftermijn is verstreken.  

Indien nog niet gedaan: voeg een pr of richttijd toe, zodat we zo veel mogelijk gelijkwaardige series kunnen maken.

 

Toeschouwers

Toeschouwers zijn toegestaan, maar kom zo veel mogelijk alleen naar de accommodatie. De baan is alleen toegankelijk voor officials en atleten. Hulp bij de startblokken is uiteraard toegestaan.

Het middenterrein is voor iedereen verboden terrein, met uitzondering van wedstrijdofficials.

 

Parkeren

Houd er rekening mee dat parkeren in het Zuiderpark op zondagmiddag een probleem kan zijn. Parkeren kan ook bij de voetbalvelden van HDV/WIK naast de Sport Campus (ingang Melis Stokelaan), of in de woonwijk aan de overzijde van de Melis Stokelaan.