AV Sparta / Nieuws / 2021

Nieuws uit 2021

Nieuwberichten uit 2021

Baanwedstrijden op 15 en 22 augustus za 10 juli, 17:47

Sparta houdt op zondag 15 en 22 augustus een baanwedstrijd voor alle categorieën. Op 15 augustus alleen loopnummers, op 22 augustus draait het om werpen en springen.

Netanel Dorothea 12e van Europa za 10 juli, 17:43

Netanel Dorothea is vrijdag tijdens het EK U23 in Tallinn (Estland) als twaalfde geëindigd op de 400 meter. Netanel sneuvelde in de halve finale met een tijd die 0,01 seconde boven zijn pr lag.

Sparta kamp 2021 ma 5 juli, 22:53

Weet jij het nog? Het laatste Sparta kamp, dat was namelijk in 2019. 2 jaar geleden alweer! Langzamerhand mogen we steeds meer, zoals het er nu naar uit ziet kunnen we dit jaar ook weer op kamp! Het duurt nog wel eventjes, maar het is zeker het wachten waard.

Mannen negentiende, Vrouwen zeventiende in competitie ma 5 juli, 15:48

De Sparta Mannen hebben zondag in de competitie de negentiende plaats behaald, de Vrouwen van Sparta werden zeventiende. Dat betekent dat de mannen volgend jaar uitkomen in de Tweede Divisie en de vrouwen in de Derde Divisie.

Jongens Junioren C naar A-finale za 3 juli, 23:21

De CD-competitiewedstrijd die zaterdag op de baan in het Zuiderpark werd gehouden, is voor de Jongens C zo goed verlopen dat ze de A-finale hebben gehaald. De Meisjes C plaatsten zich voor de B-finale en de Meisjes D voor de C-finale. De Jongens D kwalificeerden zich net niet voor de D-finale.

Nieuw bij AV Sparta: Sportief wandelen/powerwalken za 3 juli, 16:52

Wilt u fysiek en mentaal fit worden met sportief wandelen; ook wel genaamd “Powerwalken”? AV Sparta biedt vanaf heden ook de mogelijkheid met een wandel/powerwalk training in groepsverband te werken aan uw algehele mobiliteit en loopconditie. 

Geen wifi meer in Zuiderpark ma 21 juni, 14:42

Binnenkort zal de wifi voor gasten in de kantine in het Zuiderpark worden afgesloten. De reden is dat we onvoldoende capaciteit hebben en dat het wedstrijdsecretariaat wel een goede Internetverbinding moet houden.

Uitslag vortexwerpen Pupillen B zo 20 juni, 21:27

Door de enorme regenval in de nacht van zaterdag op zondag waren de kogelbakken tijdens de onderlinge trainingswedstrijd vol water gelopen. Kogelstoten was daarom niet mogelijk. Voor de Pupillen B kon de wedstrijdleiding op het laatste moment vortex werpen als alternatief onderdeel aanbieden. De uitslagen staan hier:

Netanel Dorothea haalt limiet EK U23 za 12 juni, 19:37

Netanel Dorothea heeft tijdens de Gouden Spike in Leiden zaterdagavond de limiet van het EK U23 gehaald. Hij liep de 400 meter in 46,40 seconden en verbrak zijn eigen clubrecord met bijna een seconde.

Onderlinge wedstrijd op 20 juni di 1 juni, 17:08

De vijfde onderlinge wedstrijd wordt op zondag 20 juni gehouden in Het Zuiderpark en staat open voor alle categorieën. De inschrijving is inmiddels geopend.