AV Sparta / Nieuws / 2021

Nieuws uit 2021

Nieuwberichten uit 2021

Data Cross Competitie bekend do 14 oktober, 15:59

De Haagse Cross Competitie begint op zondag 28 november met de cross in Delft. Daarna volgen het Zuiderpark (9 januari), Naaldwijk (30 januari) en de laatste op 13 februari in de duinen bij de Laan van Poot. Aan de competitie mogen alleen pupillen en BCD-junioren meedoen.

Hardloopwinkel 1 van de 4 lopen en crosses

De data zijn bekend voor het Hardloopwinkel 1 van de 4 circuit van wegwedstrijden en crosses in en rond Den Haag, je kunt je weer inschrijven.

Clubkampioenschappen beginnen later za 2 oktober, 14:54

We hebben moeten besluiten om de clubkampioenschappen aan te passen aan de weersomstandigheden. We beginnen niet om 10.00 uur maar om 13.00 uur. Lees hier meer informatie

Jongens C tweede van Nederland, Meisjes D winnen C-finale za 18 september, 22:36

De Jongens Junioren C van Sparta hebben zaterdag een schitterende prestatie geleverd door in de A-finale van de competitie tweede van Nederland te worden. De Meisjes Junioren D wonnen de C-finale en de Meisjes Junioren C werden vijfde in de B-finale.

Zilver, brons en ereplaatsen voor Sparta-junioren op hoogste niveau zo 12 september, 21:05

Junioren van Sparta hebben zich afgelopen weekend gemeten met de besten van Nederland: in Amersfoort stond het NK junioren op het programma, in Zoetermeer was de Nationale CD Meerkamp en in Amsterdam kwamen Spartanen in actie op de Nationale D-Spelen. Het eindresultaat mag er zijn: één keer zilver, twee keer brons, vele ereplaatsen en nog meer persoonlijke records.

Clubkampioenschappen ma 6 september, 13:53

Op 3 oktober vinden weer de clubkampioenschappen plaats in het Zuiderpark. Naast de meerkamp kunnen A/B junioren, senioren en masters zich ook inschrijven voor de losse onderdelen, o.a. de 3000m.

Drie clubrecords gesneuveld ma 30 augustus, 13:31

Yassira Ahraoui heeft een bijna 24 jaar oud clubrecord verbroken. Ook Famke Wiersma en Angelo de Nooijer hebben onlangs een clubrecord dat al in hun bezit was, scherper gesteld.

Vier keer goud voor Sparta op C-Spelen ma 30 augustus, 13:04

Sparta heeft op de C-Spelen vier gouden medailles behaald. Angelo de Nooijer nam er drie voor zijn rekening, de vierde ging naar de meisjes-estafette. De jongens-estafette pakten brons mee.

Afscheid Theo Sijbrandij als trainer zo 29 augustus, 16:17

De alom bekende 83 -jarige Theo Sijbrandij, die al meer dan 40 jaar als trainer/coach is verbonden aan AV Sparta, stopt per 1 september als trainer. Hij blijft nog wel als atleet bij de genoemde vereniging zijn rondjes lopen.

Baanwedstrijd Zuiderpark op 15 augustus di 10 augustus, 17:09

Aanstaande zondag, 15 augustus, houdt Sparta een baanwedstrijd in het Zuiderpark, die in het teken staat van looponderdelen, variërend van 40 tot 3000 meter.