AV Sparta / Nieuws / 2020 / Voorlopig geen activiteiten bij Sparta

Voorlopig geen activiteiten bij Sparta

Vanaf nu komen alle trainingen, wedstrijden, bijeenkomsten, vergaderingen etc. op beide locaties te vervallen tot en met 31 maart 2020. Eind maart volgt nadere informatie over de situatie per 1 april 2020.

Bestuur AV Sparta

AV Sparta volgt de richtlijn van het NOC NSF:.

Nieuwsbericht van het NOC NSF:

NOC*NSF adviseert haar leden om alle clubbijeenkomsten - waaronder sportwedstrijden – tot en met 31 maart af te gelasten.

Vanmiddag heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus. In het kort komen die er op neer dat wat begin van de week het advies was voor Noord-Brabant, nu voor heel Nederland geldt en tot en met 31 maart.

Vandaar dat NOC*NSF opnieuw, en nu voor heel Nederland met klem adviseren alle sportevenementen waaronder de competitie-, oefen en trainingswedstrijden af te gelasten. In ieder geval tot en met 31 maart.

Ook sociale contacten sterk verminderen

Het kabinet heeft voor heel Nederland ook opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep wordt door NOC*NSF ondersteund door de Nederlandse sport op te roepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen ook af te gelasten.”