AV Sparta / Nieuws / 2020 / Springen en Werpen in Zuiderpark

Springen en Werpen in Zuiderpark

Sparta organiseert in augustus twee wedstrijden: in de eerste staan springonderdelen centraal, in de tweede draait het om werpnummers.

Op zondag 2 augustus staan hoogspringen, verspringen en hinkstap op het programma. Voor de A-pupillen is er een tweekamp (hoog/ver), voor CD-junioren zijn hoog en ver losse onderdelen. Voor B-junioren en ouder is er om de mogelijkheid om te kiezen voor hinkstapspringen.

Op zaterdag 22 augustus staan de werpnummers centraal. De A-pupillen draaien een driekamp (vortex, kogel, bal). Voor de junioren, senioren en masters is er keuze uit discus, kogel en speer. 

Met deze wedstrijden willen we onze atleten zo veel mogelijk nog een seizoen bieden, nadat de Openingswedstrijd ruim drie maanden moest worden uitgesteld en het atletiekjaar zo drastisch is ingekort.

De inschrijving voor de Springwedstrijd op 2 augustus is inmiddels open. Aanmelden kan via Atletiek.nu of door een mail te sturen naar woc@avsparta.nl, met vermelding van licentienummer, geboortedatum en gewenste onderdelen.

De inschrijving voor de Werpwedstrijd op 22 augustus gaat op 5 augustus open. Aanmelden kan per email vanaf nu al.

Voor vragen en opmerkingen: woc@avsparta.nl