AV Sparta / Nieuws / 2020 / Nazomerwedstrijd in Zuiderpark

Nazomerwedstrijd in Zuiderpark

Aanstaande zondag wordt op onze baan in Het Zuiderpark de Nazomerwedstrijd gehouden.

Het tijdschema is hier te vinden:

https://www.atletiek.nu/wedstrijd/chronoloog/33886/

 

Corona-maatregelen

De wedstrijd wordt gehouden volgens het protocol voor baanwedstrijden dat is te vinden op de website van de Atletiek Unie.

Indien je hoest of griepverschijnselen hebt, verzoeken we je niet naar de accommodatie te komen, maar je af te melden. Dat geldt ook als je huisgenoten die verschijnselen vertonen.

Volwassenen worden geacht zich aan de 1,5 meter-regel te houden. Voor pupillen en junioren geldt dit niet. Tijdens de wedstrijd geldt de 1,5 meter-regel ook niet voor volwassenen.

Zingen, schreeuwen  en luidkeels aanmoedigen zijn niet toegestaan.

 

Regen en onweer

Bij onweer zal de wedstrijd worden gestaakt en pas worden hervat als het onweer voorbij is of definitief worden gestaakt.

In geval van regen is de kantine geen toevluchtsoord. Neem daarom zelf bescherming tegen de regen mee. De kantine wordt onmiddellijk gesloten zodra blijkt dat de corona-maatregelen daar niet nageleefd (kunnen) worden.

 

Startnummers

De startnummers voor de pupillen kunnen worden opgehaald vanaf 9.00 uur, voor junioren, senioren en masters vanaf 12.15 uur. Om drukte te beperken, verzoeken we je om je nummer alleen op te halen. Bij voorkeur neem je het startnummer van je club- of trainingsgenoot ook mee (maar spreek dit wel met elkaar af). Graag zelf veiligheidsspeldjes meenemen. Het startnummer svp niet opspelden bij het secretariaat of in de kantine. Zoek een rustig plekje  rond of op de baan.

 

Komen en gaan

Kom niet eerder dan één uur voor je eerste onderdeel naar de baan. Het desinfecteren van de handen bij het betreden van het terrein en de kantine is verplicht. Kom in je sporttenue, de kleedkamers zijn gesloten. Verlaat de accommodatie binnen een kwartier na je laatste onderdeel. Er zijn geen finales en prijsuitreikingen.

Warmlopen in buurt van de finish is niet toegestaan. Uiteraard hinder je geen andere atleten. Gebruik, indien mogelijk, het park voor je warming-up.

 

Tijdschema en serie/groep-indeling

De tijden in het chronoloog zijn aanvangstijden van het onderdeel. Meld je ten minste tien minuten voor aanvang van je onderdeel bij de jury. Inwerpen en inspringen mag alleen onder toezicht van de jury. Bij het hoogspringen voor pupillen mag niet ingesprongen.

Voor sommige junioren, senioren en masters vinden onderdelen gelijktijdig plaats. Dat is helaas niet helemaal te voorkomen. Het loopnummer gaat altijd voor. Meld bij de jury van het technisch onderdeel dat je een dubbel onderdeel hebt. Een gemiste poging mag, indien mogelijk, worden ingehaald. De jury zal daarin coulant zijn.

De series bij de loopnummers zijn gebaseerd op de opgegeven pr’s en richttijden. Heb je nog geen tijd ingevuld, doe dat dan voor de deadline van de inschrijving (donderdagmiddag 12.00 uur) of stuur een mail naar woc@avsparta.nl. Over de indeling wordt niet gecorrespondeerd of gediscussieerd met de wedstrijdleiding en juryleden.

Je hoeft je niet te melden bij de startcommissaris. Check vlak voor je race Atletiek.nu voor de definitieve serie-indeling, zodat je weet wanneer je aan de beurt bent.

Wie wil werpen met eigenmateriaal kan dat laten wegen bij materiaalhok, naast de kantine. Er zijn geen speciale weegtijden.

 

Geen na-inschrijving

Er is geen na-inschrijving mogelijk. Zodra de inschrijving is gesloten, is het deelnemersveld definitief. Eventuele afmeldingen worden niet opgevuld. Last-minute verzoeken om een extra onderdeel te mogen doen, kunnen helaas niet worden gehonoreerd.

 

Afmelden

Kun je niet deelnemen, dan verzoeken we je om je af te melden. Dat kan tot donderdagmiddag 12.00 uur via Atletiek.nu of anders door een mail te sturen naar woc@avsparta.nl of een bericht naar 06-53110585. Wie zich afmeldt voor het sluiten van de inschrijving, ontvangt het inschrijfgeld retour.

 

Begeleiders

Kom alleen naar de accommodatie en als dat niet kan: er is maximaal één begeleider per atleet toegestaan. Begeleiders mogen zich wel begeven op het terrein van Sparta, maar blijven achter de hekken, zij hebben geen toegang tot de baan en het middenterrein.  Een uitzondering maken we voor begeleiders van de pupillen, die hulp nodig hebben bij hun onderdelen. Toeschouwers (voor zover geen begeleider) zijn niet welkom.

 

Jury

We zoeken nog hulp bij het jureren. Een jurydiploma is niet vereist. Wie wil helpen, wordt verzocht  zich melden via woc@avsparta.nl.

 

Parkeren

Houd er rekening mee dat parkeren in het Zuiderpark op zondagavond een probleem kan zijn. Parkeren kan ook bij de voetbalvelden van HDV/WIK naast de Sport Campus (ingang Melis Stokelaan), of in de woonwijk aan de overzijde van de Melis Stokelaan.