AV Sparta / Nieuws / 2019 / Verslag

Marcel Horrocks Memorial 2019

In de vroege morgen kwam de regen met bakken de hemel uit; een treurig beeld. Een beeld dat je met wat fantasie zou kunnen vertalen in de tranen die het verlies van Marcel Horrocks in 2017 teweeg hebben gebracht.

MHM_2019

 

Ondanks dit ietwat tegenvallende weer was de opkomst prima. Meer dan 40 deelnemers lieten zich niet door wat regengespetter weerhouden om zich te melden voor de MHM 2019.

 
Naarmate de klok dichter bij het aanvangsmoment van de MHM kwam, knapte het weer weer op en liet zelfs het zonnetje zich zien. Het zonnetje, dat de goedlachse en altijd positieve Marcel voor heel veel mensen was. Het beeld dat velen van hem hadden en nog steeds hebben.

 
Een prima moment dus om te starten met een rondje op de baan, om Marcel te eren.  Na een kort fotomomentje startten we collectief  - alle afstanden (8, 12 en 18 km) en niveaus (verschillende groepen) en locaties (Zuiderpark en Westvliet) - vanaf AV Sparta Westvliet langs de Vliet richting Vlietlanden, alwaar we samen ieder onze eigen afstand liepen.

 
Nadat alle mensen heerlijk en relaxt gelopen hadden en weer terug kwamen in de kantine stonden er koffie, thee, chocolade en gesmeerde broodjes klaar. In een gezellige sfeer werd er gedronken, gegeten en nagepraat.

 
Het was een mooie samenkomst die ook nog eens een prima voorbereiding  was voor de Molenloop, die over twee weken plaats zal vinden. Dat heb jij Marcel - samen met wat aardse vrijwilligers - toch weer mooi geregeld.