AV Sparta / Nieuws / 2019 / Samenwerking Sparta en B&B Healthcare

Samenwerking Sparta en B&B Healthcare

Samenwerking Sparta en B&B Healthcare

Tijdens het jubileum op zaterdag 30 maart is ook officieel het samenwerkingsverband getekend tussen Sparta en B&B Healtcare. 

Vanaf 1 maart is B&B Healthcare de nieuwe partner van Sparta. Elke dinsdag- en woensdagavond zullen zij tussen 19.00u en 20.00u aanwezig zijn op de baan van Sparta.

Je kunt hier geheel vrijblijvend advies vragen over bijvoorbeeld een blessure. Mocht het nodig zijn om je te laten behandelen, dan kan dit bij B&B Healthcare of bij een eigen te kiezen hulpverlener.Wie is: B&B Healthcare staat voor gezond bewegen. De visie “Leven is bewegen” sluit hier direct op aan. De persoon staat bij ons centraal, er wordt samen met jou gezocht naar de oorzaak van een beperking of naar mogelijkheden tot verbetering. Vervolgens wordt er gekozen voor een actieve strategie om het bewegend functioneren te verbeteren.B&B Healthcare kan je onder andere vinden in de sportcampus. Meer informatie vind je op benbhealthcare.nl.Als Sparta zien we de samenwerking als een mooie stap en extra service verlening voor de leden. In de zomer wordt er een eerste evaluatie gedaan. Bij tevredenheid zal ook dezelfde service worden verleend op de locatie Westvliet.

IMG_6833
IMG_6829