AV Sparta / Nieuws / 2019 / Gezocht: 100 vrijwilligers voor de Special Olympics

Gezocht: 100 vrijwilligers voor de Special Olympics

Gezocht: 100 vrijwilligers voor de Special Olympics

Prijsuitreiking tijdens de Regionale Spelen

Het lijkt nog ver weg, maar op vrijdag 12 tot en met zondag 14 juni 2020 organiseert de stad Den Haag de Special Olympics. De Special Olympics maken deel uit van een wereldwijde beweging in 170 landen die zich inzet om het leven van mensen met een verstandelijke beperking te verbeteren door middel van het organiseren van sportevenementen.

Tijdens dit weekend wordt het Nederlands Kampioenschap voor verschillende sportdisciplines in het Zuiderpark georganiseerd. De atletieksport is hier een onderdeel van.

Wij zijn erg blij dat we het vertrouwen hebben gekregen om dit grote evenement te organiseren. In juni dit jaar hebben we al de regionale spelen georganiseerd, dit is allemaal goed gegaan. Maar de Nationale Special Olympics worden veel groter.

image2

De atletiekwedstrijden worden op de zaterdag en zondag gehouden. Om dit weekend goed te laten verlopen hebben we voor beide dagen 100 vrijwilligers nodig van jong tot oud!!

We zijn onder andere op zoek naar juryleden, mandjesdragers (pupillen/junioren), baanploegmedewerkers, secretariaatsmedewerkers, kantinemedewerkers.

Op vrijdagavond 12 juni vindt er nog een vrijwilligersmeeting plaats in de kantine. Op deze avond wordt het draaiboek doorgenomen, krijg je instructies hoe om te gaan met de doelgroep en ontvang je speciale kleding voor dit weekend.

image3

Wil jij ons helpen om dit evenement tot een succes te maken? Meld je dan nu vast aan als vrijwilliger voor de Special Olympics. Je kan je hier opgeven als vrijwilliger. Als je alleen op één dag beschikbaar kan zijn, dan kan je dit ook aangeven.

Mocht je verder nog vragen hebben, dan kan je mailen naar vrijwilligers@avsparta.nl.

Wij hopen dat velen van jullie je zullen aanmelden om dit fantastische evenement te organiseren.

Sportieve groeten,
mede namens de organisatie

Nick Vogels