AV Sparta / Nieuws / 2019

Nieuws uit 2019

Nieuwberichten uit 2019

B & B Healthcare nieuwe partner AV Sparta do 21 februari, 1:01

Vanaf 1 maart is B&B Healthcare de nieuwe partner van Sparta. Elke dinsdag- en woensdagavond zullen zij tussen 19.00u en 20.00u aanwezig zijn op de baan van Sparta.

Verslag van de Snertloop zo 17 februari, 23:45

Anders dan de naam doet vermoeden zat alles mee op zaterdag 16 februari 2019. AV Sparta had als voorbereiding op de aankomende CPC een Snertloop georganiseerd voor alle Voorburgse loopgroepen.

Dubbelslag en clubrecord voor Brett Duff op NK junioren zo 10 februari, 19:38

Brett Duff heeft zaterdag op de eerste dag van het NK voor junioren in Apeldoorn een dubbelslag geslagen. Hij won zilver bij het hinkstapspringen en op de 60 meter.

Sparta Clubkampioenschappen (CK) op de weg do 7 februari, 23:32

Na jaren van absentie organiseren we weer de AV Sparta Clubkampioenschappen (CK) op de weg. Uiteraard hopen we dat iedere fitte loper van Sparta (in het gele shirt) meedoet.

Zet zondag 24 februari snel in je agenda of schrijf nu in.

Finale Crosscompetitie in Zuiderpark di 5 februari, 0:35

Aanstaande zondag, 10 februari, wordt de vierde wedstrijd in het kader van de Haagse Cross Competitie 2018/2019 gehouden bij in het Zuiderpark. Op en rond de baan wordt een parcours uitgezet. Klik voor meer info.

Prijzen en klassement 1vd4 lopen zo 27 januari, 15:16

De vierde en laatste wedstrijd vindt plaats op zondag 24 februari a.s. bij Sparta - direct na de wedstrijd zullen de eindklassementen worden opgemaakt. Hier vind je de voorlopige klassementen na drie wedstrijden en het aantal prijzen per categorie.

Zilver voor Franziska Burchett op C-Spelen ma 21 januari, 17:35

Franziska Burchett heeft op de C-Spelen in Apeldoorn zilver behaald op de 60 meter indoor. Het was de enige medaille die Sparta zondag mee terugnam naar Den Haag.

Oogst D-Spelen: vijf medailles en twee clubrecords zo 20 januari, 18:24

Sparta nam zaterdag met zestien atleten deel aan de indoor D-Spelen. Dat leverde vijf medailles op en bovendien ook nog twee clubrecords.

Mannenteam naar Gouda en Eindhoven do 17 januari, 11:57

De Mannen Senioren beginnen hun competitieseizoen in de tweede divisie op zondag 14 april in Gouda. Daarna wacht de tweede wedstrijd op 26 mei in Eindhoven, op de baan van Eindhovense studentenatletiekvereniging Asterix. De derde voorronde is op zondag 16 juni in het eigen Zuiderpark. Eventuele promotie/degradatie-wedstrijden staan op zondag 8 september op het programma.

Leo Kokshoorn gehuldigd als erelid van AV Sparta. vr 11 januari, 23:07

Leo is al 30 jaar actief als vrijwilliger bij AV Sparta. In al die jaren heeft hij tal van functies en taken met veel plezier en grote inzet  op zich genomen, onder meer als bestuurslid, voorzitter TC, baanploeg, coach senioren herenteam, organisator van evenementen en jeugdtrainer.