AV Sparta / Nieuws / 2018 / Vol!! -- Spartakamp 2018 - Expeditie Sparta -- Vol!!

Vol!! -- Spartakamp 2018 - Expeditie Sparta -- Vol!!

Vol!! -- Spartakamp 2018 - Expeditie Sparta -- Vol!!

De inschrijving is vol, inschrijven is niet meer mogelijk. Mail naar spartatrainerszp@gmail.com om op de reservelijst geplaatst te worden.

Dit jaar gaan we op expeditie! Expeditie Sparta gaat plaats vinden aan de rand van de Veluwe bij Nunspeet. Een weekend vol spannende (groeps)opdrachten waarbij je slim en sterk moet zijn om ze te doorstaan. Lees snel verder voor meer informatie.

Op vrijdagmiddag 19 oktober vertrekken we vanuit het Zuiderpark richting de Veluwe. Na een weekend vol plezier komen we zondagmiddag 

Kamp2018

 weer terug in Den Haag. Over de exacte tijden wordt u tijdig geïnformeerd. Als je vast een kijkje wil nemen in het kamphuis kan dat hier.

Dit jaar staat het kamp in het teken van Expeditie Sparta, reken dus op spannende uitdagende spellen waarbij je niet alleen sterk moet zijn maar ook slim! Voor pupillen en junioren hebben we een apart programma gepland.

 

De kosten bedragen € 75,00 per persoon, IBAN  NL14ABNA0425397882 t.n.v. Atletiekvereniging Sparta o.v.v. Kinderkamp 2018 en de voor- en achternaam van de deelnemer. Betalen in 2 termijnen van €37,50 is mogelijk. 

Oproep! Van de organisatie uit een bescheiden oproep. Wat betreft het budget zitten we dit jaar heel erg krap. Een extra vrijwillige bijdrage wordt zeer gewaardeerd! Alle beetjes helpen. In het inschrijfformulier kunt u aangeven hoeveel u extra bijdraagt. Onze dank is groot!

Als het inschrijven via de website niet mogelijk is of u heeft andere vragen, mail gerust naar Vincent van den Haak (trainer, locatie Zuiderpark) spartatrainerszp@gmail.com. Bellen mag ook 06-24376127. Leden van Westvliet kunnen ook contact opnemen met Ivo Willemsen, ivo_1993@hotmail.com (trainer, locatie Voorburg).