AV Sparta / Nieuws / 2018 / Molenloop cursus 2018

Molenloop cursus 2018

AV Sparta Voorburg organiseert vanaf za 25 maart opnieuw een cursus hardlopen met als doel deelname aan de Molenloop. Onder begeleiding van een enthousiast team van ervaren trainers worden er gedurende 12 weken trainingen gegeven gericht op deelname aan de afstanden 5 en 10 kilometer.

De cursus is geschikt voor zowel ervaren lopers die zich willen verbeteren qua conditie, looptechniek en/of tijd maar de ondersteuning van een ervaren trainer missen maar ook voor minder ervaren lopers die graag aan de 5 of voor de eerste keer aan de 10 km willen meedoen. Wij vinden het wel verstandig dat de toekomstige deelnemers, om geen blessure op te lopen, in staat zijn om minimaal 3km in 20 minuten aaneengesloten te kunnen lopen voor deelname aan de beginnende 10K groep.

De trainingen vinden plaats op maandag- en woensdagavond om 20.15 uur en zaterdag om 09.00 uur. De trainingen worden gehouden op zowel de atletiekbaan aan de Groene Zoom als in rustige straten in Voorburg en in Meijendel. De deelnemerskosten zijn 70 euro, hiervoor krijgen de lopers gedurende 12 weken training en een functioneel loopshirt. De eerste twee trainingen zijn gratis.

Voor inschrijven en meer informatie: stuur een mail naar loopgroepenvoorburg@avsparta.nl