AV Sparta / Nieuws / 2018 / Help Jet! Van de Kaart LIVE in Moerwijk

Help Jet! Van de Kaart LIVE in Moerwijk

Help Jet! Van de Kaart LIVE in Moerwijk

In het TV West programma Van de Kaart loopt Jet Sol in een rechte lijn door de regio. Op Tweede Paasdag gaat Jet de uitdaging aan om dit live te doen. Van de Kaart LIVE is maandag 2 april vanaf 10.30 te zien op Facebook, via de website en via de app.

Door huizen, over de schutting en door het water. Presentatrice Jet Sol, geluidsman Kees van der Knaap en cameravrouw Annelies Dijkman trotseerden de afgelopen jaren al heel wat obstakels in het tv-programma Van de Kaart. Nooit eerder deden zij dit LIVE. Op Tweede Paasdag krijgt Jet een plattegrond van Moerwijk met daarop een lineaalrechte lijn. Vanaf dat moment kun je elke stap van haar live volgen. Bereikt ze haar eindpunt: Atletiekvereniging AV Sparta? Of strandt ze onderweg? Jet: ‘Ik heb geen idee hoe snel we de lijn kunnen lopen. Ik heb gehoord dat we veel water tegenkomen… Alles hangt af van de gastvrijheid van de Moerwijkers en van de reacties van de kijkers...’

Help Jet
Wie doet de deur voor Jet open? Wie heeft een ladder? Een bootje? Onderweg door Moerwijk heeft Jet regelmatig hulp nodig. Iedereen die in de buurt woont, kan een handje helpen. Volg de LIVE-uitzending en je weet waar Jet staat en wat ze nodig heeft. Reageer direct op haar verzoek via Facebook.

Kom langs!
Tussen 13.00-15.00 verwachten we Jet bij het eindpunt: atletiekvereniging AV Sparta in het Zuiderpark. Deelnemers en toeschouwers van de speciale obstakelrun wachten haar op. Iedereen die het leuk vindt om Jet, Kees en Annelies te ontmoeten is van harte welkom. Toegang is tot AV Sparta is gratis. Wil je mee doen met de obstakelrun, inschrijven kan hier! De inschrijfkosten bedragen €5,- per persoon.

Uitzendtijden
Van de Kaart met Jet Sol is 2 april te zien via www.Facebook.nl/omroepwest en via de website Omroepwest.nl. Of download de app. Van 10.30 tot ze bij hun eindpunt zijn...